See koer oli eluohtlikus alakaalus ja kaalus umbkaudu poole vähem, kui ta oleks pidanud. Tema karv oli pulstunud ja ta kannatas väga tugeva kõrvapõletiku all.

Hansu leidmisest on juba mõni aeg möödas ning tänaseks on koer Viljandi varjupaigas veetnud kuu aega. Hans on läbi teinud imelise muutuse ning ta on heade inimeste abiga taas elule äratatud. Kuu aja jooksul on Hans kosunud ligi 20 kilogrammi võrra. Tema tervis on tublisti paranenud.

Tabletikuur on läbi, kuid arst hoiab Hansu kõrvadel endiselt silma peal. "Tegemist oli väga tugeva ja pika aja jooksul arenenud põletikuga," kirjutab Varjupaikade MTÜ.

Südamlik möödasõitja, kes Hansu tookord surmasuust päästis, käis koeral ka hiljuti külas. Ruti viis koerale kvaliteetset koeratoitu ning kosumiseks ka toidulisandeid.

Uskumatu ja ränga minevikuga koer on läbi teinud tohutu muutuse ja teda ootab ees helge tulevik. Varjupaikade MTÜ tänab kogu südamest koera leidjat ja kõiki, kes andsid Hansu toetuseks oma panuse. Selliseid loomi saab organisatsioon aidata vaid tänu annetustele.