Selleks, et lõvidest ja tiigritest häid kaadreid saada, meisterdas fotograaf oma maasturi külge spetsiaalise puuri. Tema eesmärgiks oli suurtele kiisudele nii lähedale saada kui vähegi võimalik. Selleks oli seadeldisse oli tehtud väike auk, et fotokaamera objektiiv läbi mahuks ning uudishimulike loomade näod ja ninad kaadrisse jääksid.

Fotograaf tunnistas, et mitmed loomad tulid nii lähedale, et võimalik oli tunda lausa nende hingeõhku. "Külastasin Longleati safariparki esimest korda lapsena 1960ndatel. Tänavu täitus safaripargi viiekümnes tegutsemisaasta ning on mul suur au ja privileeg avada nende fotode kaudu safaripargi asukate maailma. Ilma puurita poleks mul olnud võimalik nendest suurtest kiskjatest selliseid vaateid saada. Tahtsin olla asendis, et näha, kuidas lõvi nina vastu kaamerat paneb ja puur aitas mul seda saavutada. Loodan, et need fotod aitavad loomade elu näha hoopis teisest perspektiivist."

Tänavu tähistatakse 1966. aastal avatud Longleati safaripargi viiekümnendat tegevusaastat. Fotod on üleval safaripargi tegevusaastaid kajastaval näitusel. "Loomadel on siin hea, sest nende eest hoolitsetakse hästi ja nad elavad elu, mis on lähedane metsikute loomade elule vabas looduses. Minu soov oli viia inimesed fotode kaudu loomade maailma. Tahtsin, et vaatajal tekiks tunne, et ta on samuti osa karjast," kommenteeris fotograaf fotode loomislugu.