56 sentimeetri pikkune Acer on võrreldes oma suurekasvuliste sugulastega tõeline päkapikk. Pisike kasv ei paista Acerit aga sugugi heidutavat, tal on liigikaasate asemel sõbraks hoopis musta värvi labrador nimega Demon, kellega on tore koos ringi uidata.

Aceri perenaise Maureen O’Sullivani sõnul peab Acer end ise koeraks. Ta jalutab meelsasti rihma otsas, ning pisikest hobu võib pea igale poole kaasa võtta, sest ta mahub kõikjale, isegi sülle. Acer on tõeline publikumagnet ja temaga pubisse minnes ei pea kartma, et keegi juttu ajama ei tule.

Ehkki Aceril lubatakse rahulikult ka pere eluruumides ringi uudistada, ei ole ta hobuse elustiilist lõplikult lahti öelnud. Acerile on meisterdatud pisikese uksega latter, kus minihobune saab end vajadusel tõeliselt väärika suksuna tunda — üle miniatuurse latriukse teiste hobuste tegemisi piiluda ja heinu krõmpsutada.

Aceri väike kasv on mõnes mõttes ka õnnetuseks, sest niiväga kui ta ka ei tahaks, ei saa teda teiste hobustega mängima lasta — väledad ja pikajalgsed liigikaaslased võivad talle lihtsalt peale astuda. Seetõttu peabki Acer leppima Demoni seltskonnaga. Aga tundub, et ta on rahul.

Allikas: Barkpost