Humoorikad kaadrid filminud Michael Bowlesi sõnul oli parajasti varahommikune aeg, kui ta telgis pikutades ühtäkki ühetoonilist toksimist kuulis. "Ärkasin kummalise heli peale, mis meenutas nagu keegi tantsiks otse minu telgi kõrval stepptantsu. Viimaks sai uudishimu minust võitu, ronisin telgist välja ning hakkasin heli tekitajat otsima, aga ei leidnud. Kui telgist välja olin tulnud, oli maad võtnud vaikus. Ainus heli, mida kuulsin, oli pika rohu sahin, kui hommikusel jalutuskäigul olevad impalad mööda kõndisid."

"Järku kuulsin uuesti tuttavat toksimist. Pöörasin oma pead iga suunas, et heli tekitajat näha, kuid taas oli ootamatult kõik vaikne. Otsustasin juba alla anda ja telki tagasi minna, kui minu silma jäi autol istuv rähn. Olles entusiastlik linnuvaatleja, otsustasin teda mõnda aega filmida ning peagi sain aru, et olingi leidnud üles koputava stepptansija."

"Mulle paistis, et lind näeb auto küljeaknast oma peelgeldust ning toksis uudishimulikult talle vastu peelgelduvat rähni. Ta jätkas toksimist veel mõnda aega, enne kui puu otsa lendas. See oli lõbus ja isegi hämmastav vaatepilt, kuidas linnudki võivad emotsioone väljendada. Inimesed arvavad sageli, et loomad ja linnud on kõigest emotsioonideta elusolendid, aga sellised hetked panevad sind hoopis teisiti arvama."