Selles südantsoojendavas videos on näha, kuidas väikesed tibud end jänese vastu toetavad. Lindsey sõnab, et ühel päeval tuli tal mõte jänes tibudega kokku panna ja vaadata, mis juhtub. "Mind hämmastas nende reageering. Ma ei osanud arvatagi, et midagi nii armast välja tuleb. Arvasin, et linnud jooksevad lihtsalt minema, aga niipea, kui ma nad kokku panin, hakkasid tibupojad jänese juurde külje alla hoidma. Jänes, ma arvan, oli lihtsalt uudishimulik, et huvitav, mis tibupoegadega plaanis on, aga talle meeldis tibudega külg-külje kõrval olla."

Kolme lapse ema, kes armastab pildistada nii loomi kui lapsi sõnab, et kõik võtted, mida ta teeb, on väga loomulikud. "Ma ei sunni loomadele midagi peale, ma lasen neil rahulikult olla ja vaatan, mis juhtub."

"Inimesed alati küsivad minult, et kuidas loomad on pildistamise ajal nii rahulikud ja seisavad paigal, aga põhjus on selles, et minu pere veedab loomadega koos palju aega ja ma arvan, et meie farmi loomad tunnevad end turvaliselt. Nad võivad farmis vabalt ringi joosta ja nad ei ole kartlikud olenemata sellest, et meie farmis elab eri liiki loomi. Mulle on loomad ja lapsed alati meeldinud ja minu eesmärk on jagada postiivsust."

Lindsey teisigi töid saad näha kui külastad tema Istagarmi @livesweetphotography või veebilehte www.livesweetblog.com.