Näitleja Peter Egan seisab pisarateni liigutavas videos selle eest, milline peaks ühe loori elu tegelikult välja nägema. Ta õpetab vaatajat mõistma, milline näeb välja lemmikloomana peetud loori hingeelu ja minevik.

Peter räägib, kuidas mõjub loori paitamine ja kõditamine talle tegelikult ning juhib vaataja tähelepanu sellele, et taoline armsana näiv tähelepanuavaldus on tegelikult loomale piin. Kui loor hoiab oma esikäppasid üleval ja tundub justkui naeratavat ning olukorda nautivat, siis tegelikult peitub temas surmahirm ning ta tõstab oma käpad üles alandlikkuse eesmärgil. Ta anub, et sa tema katsumise lõpetaksid.

Loorid kannatavad lemmiklooma äri ja transpordi tõttu ning kõik need "armsad" videod süvendavad seda veelgi. Tuhanded loorid püütakse vägivaldselt loodusest ning müüakse illegaalselt tänavatel ja turgudel armsa lemmikloomana inimestele maha. Loore transporditakse kastides, kus loomad on sunnitud üksteise otsas ning õhu nappuses läbima pikki vahemaid. Nende heaolust ei hooli keegi ning paljud loomadest ka surevad sinna puuridesse.

Enne, kui loor tulevasele omanikule maha müüakse, eemaldatakse loomalt ilma narkoosita kõik hambad.

Eredad tuled ning lambid teevad haiget looma silmadele ning kahjustavad neid. Enamus lemmikloomana peetud loore kannatab ka alatoitumise käes.

Looduses, loomulikus keskkonnas elav loor on öise eluviisiga. Nad on väga aktiivsed loomad, kes läbivad öö jooksul pikki vahemaid.