1) Võid vaadata rahulikult sõjadraamasid ilma, et tunneksid vajadust haarata taskurätti. Kurvad loomafilmid ajavad sind aga alati lörinal nutma.

2) Sa keeldud minemast kohtama inimesega, kelle peale sinu koer uriseb või kelle eest kass nurka poeb. Loed oma lemmikute kehakeelest, et tegemist on inimesega, kes varjab oma tõelist palet.

3) Lapsepõlves ei mänginud sa nukkudega, vaid pehmete kaisuloomadega, keda sa kleitidesse või sipupükstesse riietatuna nukuvankris ringi sõidutasid.

4) Eelistad populaarsete huumori- või tõsieluprogrammide vaatamisele hoopis rahustavaid looma- ja looduskanaleid. Eriti meeldivad sulle saated ja dokumentaalfilmid loomade päästmisest. Arvutiga töötades piilud ühe silmaga mõnda looduskaamerat, mis edastab loomade toimetamisi reaalajas.

5) Oled külas oma kassiomanikust sõbral. Ülejäänud seltskond on elav, räägitakse nalju ja mängitakse lauamänge. Ometi leiad vabu momente, et eralduda vaiksemasse toanurka sõbra tukkuvat lemmiklooma silitama ja juttu ajama.

6) Oled igati selle poolt, et sotsialiseeritud, inimsõbralikke ja hästi käituvaid lemmikuid võiks kontorisse kassa võtta.

7) Kui sul on valida, kas teha midagi koos sõpradega või veeta õhtu koos lemmikloomaga diivanil pikutades ja kahekesi mängides, pole haruldased juhud, kui otsustad viimase kasuks.

8) Oled avalikus kohas ja näed, kuidas uudishimulik väikelaps oskamatult looma paitada üritab, aga ajab talle näpud hoopis silma või kõrva. Lapse vanemad ei tee olukorrast väljagi, vaid lasevad väikesel ilmakodanikul toimetada nii nagu too heaks arvab. Näha on, et loomale selline kohtlemine sugugi ei meeldi. Hoiad lapsel silma peal, ise valmis iga hetk püsti tõusma, et vanemate tähelepanu looma kannatustele juhtida.

9) Kui sinu sõbrad peavad pereloomise plaane, mõtled sina sellele, kuidas saaks üürileandjaga läbi rääkida, et ta lubaks sul võtta kassi või koerakese.

10) Vestled tänaval tuttavaga, kui ühtäkki näed, kuidas teist kõnnib omaniku saatel mööda pilkupüüdev kass või koer. Jätad vestluspartneri oma lauset lõpetama ja saadad mööduvat lemmiklooma silmadega, sest kiisud ja kutsud on ju nii armsad!

11) Alati kui sa loomaga räägid, olgu ta sinu enda lemmik või tänaval kohatud juhuslik mööduja, teed sa seda naljaka, pooleldi titehäälega, sest loodad, et kui sa sellist hääletooni kasutad, jõuab sinu jutt talle palju paremini kohale ja vastab omalt poolt peanühkimise või rõõmsa sabaliputusega.

12) Sinu meelest on loomad inimestest paremad. Loomad on siirad, ei peta ja ei reeda saladusi.