1. Saarmad hoiavad ujudes üksteisel käppadest kinni, et vesi neid uinakut tehes üksteisest lahku ei kannaks. 

2. Kas te teadsite, et oravad istutavad igal aastal tuhandeid puid. Jah, ja nad teevad seda täiesti kogemata - nad lihtsalt unustavad ära, kuhu nad on oma tammetõrud peitnud. 

3. Jaapanis on makaagid nii osavad, et oskavad kasutada münte joogiautomaadist joogi ‘’ostmiseks’’ - münt sisse ja joogitops ongi ahvi karvaste käppade vahel tema janu kustutamas. 

4. Hiinast tuleb ülepäeviti uudiseid selle kohta, kuidas selles riigis loomade õigusi rikutakse. Kuid ometi üks loom on Hiinas puutumatu - panda.  Nimelt ootab seal pandakaru tapjat surmanuhtlus! 

5. Lunn on üks kummalise nime ja välimusega lind, kes on veel huvitav veel sellpoolest, et kui nad leiavad endale ‘’elukaaslase’’ siis terveks eluks. Pesitsevad nad tavaliselt kaljudel, kus wc otstarvet täidab spetsiaalne selleks ettenähtud koht. 

6. Jaapani makaagid mängivad lumesõda ühel väga lihtsal põhjusel - neil on igav. 

7. Merihobud leiavad partneri terveks eluks ja merepõhjas ringi ujudes hoiavad nad üksteisel sabast kinni. 

8. Hea nali pikendab elu ja teeb rinna rõõmsamaks! Kauaaegne linnuvaatleja ja loodushuviline Candace Savage on teinud tähelepanekuid vareste kohta. Need linnud on isegi nii targad, et suudavad liigikaaslasi õrritada. Kui seda teevad varesed, siis miks ei võiks inimenegi oma sõbra kulul heatahtlikku nalja visata.