FOTO | See, millist looma pildil esimesena märkad, ütleb sinu iseloomu kohta palju

Mõistus mängib meiega pidevalt ja paneb meid sageli nägema asju nii, nagu tahame neid näha. Seetõttu ütleb sinu iseloomu kohta nii mõndagi see, millist looma just sina alloleval pildil kõige esimesena märkad. Vaata pilti ja loe, mida see sinu kohta räägib!
Loe edasi...

Nalja nabani! Koer ei suuda kuidagi oma pahameelt alla suruda, kui lustakas rebane aias tema mänguasjaga lõbutseb

Koer unustas oma hinnalise mänguasja õue ja nüüd ei jää tal muud üle, kui toast nukralt rebase tegemisi jälgida. Vaata, kui naljakalt rebane koera leluga mängib! Akna peal pingsalt metslooma jälgiv perelemmik ei suuda oma kadedust ja pahameelt kuidagi maha suruda. Ta ei mõista, kuidas julgeb keegi võõras temale kuuluva mänguasjaga tema territooriumil mängida.
Loe edasi...

TOP 10 | Hoia eemale! Need on kõige ohtlikumad loomad maailmas

Kes on need, kellega kohtumine sind matkal või ookeanis ujudes hirmutada võiks? Paljud meist mõtlevad automaatselt krigisevatele hammastele või nõelteravatele küüntele. Sellised loomad nagu lõvid, tiigrid, haid ja grislikarud tekitavad hirmu. Tegelikult on paljud loomad, kellega kohtumine võib olla surmav, suhteliselt väikesed, näevad isegi süütud välja.
Loe edasi...

TOP 5 | Need loomad surmavad igal aastal kõige rohkem inimesi

On vähe sõnu, millega saab kirjeldada loomariigi ilu ja rikkust. Loomade iseloom ja majesteetlikkus paneb meid sageli unustama, et tegu on siiski metsikute isenditega, kelle maailmas on selged piirid ja viisid, kuidas konflikte lahendatakse. Pealtnäha ei tundugi nad kõik just eriti ohtlikud, kuid statistika järgi on need 5 allolevat loomaliiki igal aastal süüdi väga suures hulgas inimeste surmades.
Loe edasi...

Liigutav lugu: koera adopteerinud nooruk oli lemmikust juba loobumas, kui ta avastas kirja koera eelmiselt omanikult - see muutis kõike

Pilt on illustreeriv.

Uut elu alustanud nooruk jutustab südantliigutava loo sellest, kuidas ristusid tema teed varjupaigas konutava labradori retriiveriga. Nende kahe ühine algus ei olnud kerge ja nooruk oli oma uuest lemmikust peaaegu juba loobumas, kui talle jäi näppu unustuse hõlma vajunud kiri koera eelmiselt omanikult. Pane vaim valmis, see on üks kõige südamlikum ja siiram lugu, mida sa lugenud oled!
Loe edasi...

12 asja, mida kass teeb, kui ta sind tõeliselt armastab

Kassid on salapärased loomad ja nende maailm on paljude jaoks justkui tundmatu planeet. Tegelikult on kõik hulga lihtsam — selleks, et aru saada, kas kass end sinuga hästi tunneb, ei pea olema tuumateadlane — tuleb vaid jälgida tema kehakeelt ja käitumist. Siinkohal tulevadki appi alljärgnevad 12 punkti.
Loe edasi...

Indiaanlaste horoskoop: kes on sinu sünniloom ja mida ta sinu kohta räägib?

Maailmas on neli tähtsat elementi, tänu millele saab Maal üldse elu ja elus olla. Iga inimene kannab tugevalt ühe kindla elemendi omadusi. Millist kannad sina? Tunne oma looma ja otsi ta päriseltki üles. See kohtumine võib kujuneda võimsamaks, kui sa arvatagi oskad.
Loe edasi...

ENNEOLEMATULT ARMAS: 10 vahvat koeratõugu, kelle kutsikad sulatavad sinu südame

Pixabay.com

Kõik kutsikad on väga armsad, kuid mõned on kohe erilised kaisumõmmid! Oma ebaproportsionaalse keha, armsate silmade ja suurte käppadega sulatavad nad alati meie südamed. Viska pilk peale, need on 10 meeletut armsat tõukoera kutsikat!
Loe edasi...

Pilguheit minevikku: 10 väljasurnud looma fotodel

Kelle me tänaseks kaotanud oleme? Heidame pilgu huvitavate loomaliikide sekka, kes on meie seast kahjuks igaveseks kadunud.
Loe edasi...

SÜNGED FAKTID | 10 kõige kummalisemat massisurma loomade hulgas

Aja jooksul on loomade seas toimunud nii mitmeidki massisurmasid, mis on siiani kõigile mõistatuseks. Alustades taevast alla sadavatest lindudest Arkansases, kuni meeletu arvu vaaladeni, kes end 2009. aastal Tasmaanias rannaliivale heitsid. Time toob meieni 10 kõhedust tekitavat massisurma, millest nii mitmedki veel siiani lahendust ei ole leidnud.
Loe edasi...

Armsad FOTOD | Ebatavalisd sõprussidemed, mis sulatavad jäägitult sinu südame

Kõik need allolevad pildid ebatavalistest, kuid siiratest sõprussidemetest on armsad ja näitavad, et kõik loomad on võimelised tundma armastust ja kaastunnet nagu meiegi.
Loe edasi...

ÜLLATAV: Kes on 9 kõige õelamat looma meie planeedil?

Teha vahet karvasel ja armsal või üdini õelust täis loomal ei ole kerge ülesanne. Tegelikult on paljud loomariigi ühed nunnumad esindajad täis õelust ja kurjust. Sa arvad, et metsikud dingod näevad välja kui armsad diivanikaunistused keda nunnutada? Muidugi, kuid ole sellega ettevaatlik, sest see võib jääda sinu viimaseks korraks!
Loe edasi...

Viimase 25 aasta kõige hirmutavamad ja šokeerivamad õnnetused, mis loomaaedades juhtunud on

Kui on kainet mõistust ja pead reeglitest kinni, on enamik loomaaedadest ohutud. Tõepoolest, loomaaiad võõrustavad aastas miljoneid külastajaid, kellest paljud on lapsed. Ent oleks naiivne arvata, et kiskjate, madude ja tuhandete muude loomade puuridesse vangistamine on täiesti turvaline ja laabub alati vahejuhtumiteta. Siin valikus on esitletud jahmatavaid juhtumeid erinevate loomaliikidega, kuid selles nimekirjas on vaid käputäis paljudest hirmulugudest, mis igal aastal maailmas aset leiavad.
Loe edasi...

MÜÜT: 7 ellujäämismüüti, mis võivad looduses sinu elu hoopis ohtu seada

Pixabay.com

Looduse stiihiatega võitlemises on kord juba midagi kütkestavat. Me ülistame seda veel enamgi erinevate teleseriaalide ja filmidega, kuid looduse karmides tingimustes ellu jäämine ei ole kindlasti mitte nii lõbus kui see tundub diivanil pikutades teleriekraanilt jälgides.
Loe edasi...

Hirmutav tõde: mis peitub meeldejääva delfiinidega ujumise kogemuse taga tegelikult

Inimesed tunglevad sombusel talvel Kariibi mere saartele palmide alla, kus päike särab, vesi sillerdab ja kuumus paitab nahka. Loomulikult kasutatakse seal ka võimalust koos delfiinidega ujuda. Kuid hoolimata selle ettevõtmise populaarsusest on asjal ka tumedam pool, millest väga palju ei räägita.
Loe edasi...