Lõbus VIDEO: Paks lumi sadas järsku maha? Vaata, kuidas reageerivad sellele koerad

Kauaoodatud lumi on lõpuks ometi maha sadanud ja neljajalgsed saavad õues talvemõnusid nautida. Vaata lõbusat videot koertest, kes lumega esimest korda kokku puutuvad. Nende rõõmupallide humoorikas ja vahetu reaktsioon soojendab sinu südant!
Loe edasi...

PILT | Inimesed on segaduses, kas tegu on koera või karuga?

Venemaal on inimesed segaduses, kas nad peaksid paitama, või kabuhimrus minema tormama. Nimelt komistati natuke aega tagasi looma otsa, kes võib olla koer, kuid samas võib see olla ka karu.
Loe edasi...

Looduse vingerpussid: 13 humoorikat fotot ebahariliku ja fantastilise välimusega loomadest

Igaveseks märgitud! Mis juhtuks, kui dalmaatsia koeral oleksid mustade täppide asemel hoopis südamekesed või lehmad oleksid üleni valged? Vaata neid allolevaid hämmastavaid fotosid omanäolise välimusega lemmikutest. Kui sinul on samuti mõni kummalise välimusega loom, siis jaga seda ka meiega!
Loe edasi...

Armas VIDEO | Vaata, kuidas Eesti politseinikud koos käte- ja käpakõverdusi teevad

Vaata imearmsat Politsei- ja Piirivalveameti poolt jagatud videot, kus käte- ja käpakõverdusi teevad liikluspolitseinik Tanel Lips, patrullpolitseinik Sander Taim ja teenistuskoer Caboo. Kaadri taga dirigeerib vägesid koerajuht Sandra Prez.
Loe edasi...

KOERAVIDEOTE TOP 10 | Kõige lõbusamad ja naljakamad videod kutsadest

Kui kassidest levib igasuguseid vahvaid videoid, siis ega koeradki hiirekuningatele alla jää. Pakume valiku naljakaid koeravideoid, et nädalavahetus kulgeks lõbusalt.
Loe edasi...

Igavesti truu: murest murtud hurt valvas oma surnud peremehe kõrval kuu aega, enne kui ta lõpuks leiti

9-aastane Dory on pensionil võidujooksuhurt, kes valvas oma peremehe elutut keha nende kodus Houstonis, Texase osariigis kuu aega enne, kui ta lõpuks leiti. Raske on ette kujutada, mida see eakas hurt pärast oma omaniku surma mõelda võis.
Loe edasi...

Vahva VIDEO | Vaata, millist üllatavat külalist Tallinna toidupoes viinamarju degusteerimas märgati

Enne ostmist peab ikka degusteerima! Märgatud: TALLINN'as Facebooki gruppi postitati video omapärasest toidupoe külastajast, kes usinasti sooduses olevaid viinamarju degusteerimas käis. Vaata allolevat videot!
Loe edasi...

VIDEO | Endine militaarkoer alustab tavapärast koera elu: esmakohtumine kassipojaga on tulvil suuri ja hoopis teistsuguseid emotsioone

Chef on pensionile jäänud töökoer, kes teenis oma riiki mitmeid aastaid. Nüüd vanaduspõlve nautides avaneb tal viimaks võimalus kogeda, mida tähendab üks normaalne perekoera elu. Vaata, milline on selle töökoera reaktsioon, kui ta esmakordselt terve pesakonna kassipoegadega kohtub.
Loe edasi...

TOP 10 | Lase end üllatada! Need 2017. aasta kõige naljakamad loomafotod ei jäta sind külmaks

Aasta on kohe läbi saamas ja BoredPanda on kokku pannud humoorika kogumiku selle aasta naljakamatest loomafotodest! Pane vaim valmis, sest loomad üllatavad meid jätkuvalt! Vaata, kui hästi need kaadrid tabatud on.
Loe edasi...

Kasuisa rõõmud ja mured: kohusetundlik koer püüab kõigest väest kassipesakonnal silma peal hoida

Väga südamlik ja lõbus video! Vaata, kui armsalt see kasuisa oma pojakeste eest hoolt kannab. Tal on tükk tegemist, et väikestel ja aktiivsetel suslikutel silma peal hoida. Kassipojad kipuvad uudishimust maailma avastama minema, kui kasuisa taas appi tõttab ja neid kõiki kohusetruult pesas püüab hoida.
Loe edasi...