Ühele jäärale ei olnud kuidagi meeltmööda kui tema tegemisi salaja jälgiti. Kui droom tugevale elukale lähemale tuli, järgnes sellele kõige ehtsam jäärarünnak. Toekate sarvede poolt antud hoobi järel lendas seadeldis põõsasse ja sinna lebama nagu haavatud lind.

Labradori retriiverid on teadupärast väga sõbralikud ja seltsivad koerad, kellel on armas omadus erinevaid asju üles korjata ja peremehele tuua. Tavaliselt on selleks toikad ja muu kättesaadav kila-kola. Üks retriiver aga otsustas, et maksku mis maksab, tema peab hoopis selle põneva drooni kätte saama!

Kui Hollandi loomaaias jälgis droon šimpansite tegemisi jälgis, ei olnud selle õhulend kuigi pikk - üks ahvikestest, kes pikka toigast käes hoidis, sirutas oma käpa drooni suunas ja peagi põrises abitu seadeldis juba ahvide käppade vahel. Aga droon oli isegi šimpansite jaoks põnev, seda sai uurida ja paar selfietki teha.

Krokodill ei olnud tema pea kohal tiirutavast lennumasinast sugugi meelitatud.

Kuid kõiki loomi droonid ei häirigi. Üks heatahtlik põder leidis, et tegemist on väga huvitava lendava mänguasjaga, mida saab lustakalt taga ajada.

Allikas: Rt.com