Trendikas Soho linnaosas avatav pop-up baar hoiab uksed lahti 19. märtsist kuni 25. märtsini. Sissepääs maksab 20 naela ja kuna pileteid on niivõrd tahetavad, siis saab neid üksnes loteriiga, mis tähendab, et baari ei pruugigi pääseda koos sõpradega, sest loteriis osaledes saab võitja osta ainult ühe pileti korraga. 

Öökullikohvikud on praegu moes Jaapanis, kuid Londoni öökullibaari initsiaatorid on vinti juurde keeranud ning pakuvad öökullide seltskonda koos alkohoolsete jookidega. Lisaks voolavatele kokteilidele ja muidugi ka öökullidele, kõlab hea muusika ja baaripidajad lubavad külastajaid ka naerutada. 

Kokteile segavad Londoni parimad baarmenid ja lindude eest kannavad hoolt professionaalsed linnutreenerid, kes hoolitsevad selle eest, et sulised võõrustajad tunneksid end turvaliselt, sest nende heaolu ongi kõige tähtsam! 

Seetõttu on külastajatel keelatud vali käratsemine ja taustamuusikal ei lasta liiga valjuks minna. Ühe öökullli ümber võib olla korraga 10-12 külastajat, kellel aga pole lubatud linde puutuda, kui linnutreenerid just erandit ei luba. Pop-up baari tulusid kasutatakse õilsal eesmärgil - nimelt annetatakse summad Suurbritannias elavate öökullide kaitseks.