Inimese iseloom on üsna komplitseeritud ja kujuneb mitmete omaduste koosmõjul. Siiski on igaühes meis peidus tõekspidamised, millest oma elus lähtume ja mis aitavad olulisi valikuid langetada. Need moodustavad meie selgroo, mille ümber kogume aja jooksul uusi teadmiseid ja kogemusi. Olgugi, et muudame vastavalt arengule oma suhtumist või arusaamu pidevalt, mõjutavad aja jooksul saadud kogemused vaid väga harva meie kõige sügavamaid tundeid, mõtteid ja ellu suhtumist.

Mõistus paneb meid sageli asju nägema nii, nagu me soovime ja välja kujunenud isiksusel on selles oluline roll. Näiteks loom, keda sa alloleval pildil kõige esimesena märkad, ütleb palju sinu valikute ja iseloomu kohta. Proovi järgi, millist looma sina kõige esimesena märkad?

Kliki järgmisele lehele ja vaata, mida see sinu kohta ütleb!

Liblikas

Kuna liblikas areneb väikesest ja üsna eemaletõukava välimusega röövikust looduse üheks kõige kaunimaks ja elegantsemaks olendiks, on ta tuntud kui ilu ja muutuste sümbol. Kui liblikas oli see, keda sa kõige esimesena märkasid, on ka sinus tõenäoliselt need omadused olemas. Oled väga kohanemisvõimeline, paindlik ja tuled erinevate olukordadega kerge vaevaga toime. Sul on iseloom, mis on loodud välja paistma. Olenemata raskustest, mis elu jooksul ette tulevad, suudad sa end alati kokku võtta, vastavalt olukorrale kohandada ja ületad need kõik kerge vaevaga. Sa oled särasilmne, pilkupüüdev ja tood ka teistele naeratuse näole!

Kotkas

Metsik, vaba ja kõrgustesse püüdlev kotkas üks looduse suursugusemaid kiskjaid. Kui kotkas oli see, keda sa kõige esimesena märkasid, oled ka sina tõenäoliselt väga fokusseeritud ja sihikindel inimene. Liigud enesekindlalt oma eesmärkide suunas ja ei löö ühegi raskuse ilmnemisel kõhklema. Kui sul on kindel siht silme ees ja teadmine, mida saavutada tahad olemas, ei kaldu sa naljalt oma teelt kõrvale. Oled väga edasipüüdlik ja saavutad kõik, mida sa sisimas väga tahad!

Koer

Koer on inimese parim sõber. Ta on ustav, vapper ja täiesti omakasupüüdmatu. Kõik teavad, et need iseloomujooned on koerale omased, kuid on väga vähe inimesi, keda samade iseloomuomadustega ehtida võiks. Kui koer oli see, keda pildil esimesena märkasid, võib sind õnnitleda! Sa oled üks neist väga vähestest inimestest, kelles peituvad samad iseloomuomadused. Oled siiras, heatahtlik ja alati valmis teisi aitama. Oled loomult väga ustav, kuid samas vägagi kaitsev. Oma lähedaste heaolu sead alati väga kõrgele kohale. Ka mänguhimust ja positiivsusest ei tule sul puudust. Oled segu kõigist neist imelistest omadustest, mis inimese parimas sõbras peidus on.

Hunt

Hunt on küll karjaloom, kuid hingelt üksik ja kartmatu sõdalane. Kui pildil kõige esimesena just hunti märkasid, tunned end väljendit “justkui üksik hunt” kuuldes ilmselt ära. Oled kartmatu ja enesekindel. Sa ei sulandu massi ja sinu iseloom ja enesekindlus paistab kaugele. Ka vastutus ei ole sulle võõras ja oma heaolu eest seisad sa alati.

Krabi

Väljast paksu nahaga, kuid samas sisimas pehme ja hell. Kas tundsid end ära? Võib-olla ei ole sa varem seda kuulnud, kuid krabid on tegelikult väga lojaalsed loomad. Kui nüüd enda sisse vaatad, peegelduvad sinus tõenäoliselt samad iseloomujooned. Oled hooliv inimene, kes seab oma lähedaste heaolu alati enda omast kõrgemale ja esmalt hoolitseb selle eest, et neil oleks kõik hästi. Isegi mitte kõige raskematel hetkedel elus ei ole sa mõelnud kaaslase või perekonna reetmise peale. Olgu elu nii keeruline kui tahes, on lähedased need, kellele oled alati truu.

Kukk

Oled väga püsiv inimene. Kuna kukk on loomult väga tark ja tagasihoidlikust suurusest hoolimata väga kiire ja jõuline lind, on ka sinus need omadused peidus. Oled sihikindel ja püsiv ning saavutad alati selle, millesse pühendud. Lisaks oma silmapaistvale välimusele, ei ole kukel puudu ka enesekindlusest. Kui esmapilgul võib kukk küll üsna kahjutu välja näha, peitub temas midagi palju enamat. Kukk ei karda vastuseisu ja oskab vajadusel enda eest seista. On väga vähe neid inimesi, kes võitlevad oma tõekspidamiste eest nii nagu sina.

Täkk

Kui hobune oli see, keda sa kõige esimesena märkasid, oled kindlasti väga abitsioonikas inimene. Metsiku loomuga, hakkamist täis ja hingelt vaba, õnnestud sa suure tõenäosusega kõiges, mida ette võtad. Sa ei pelga katsumusi ja ei vingu ühegi kurnava tööpäeva pärast. Pigem näed neis väljakutset, millele jõuliselt vastu astud. Vabadus on sulle väga oluline ja selle eest oled sa alati nõus võitlema. Raamid ja vanad mõttemallid ei ole sinu jaoks. Oled loominguline ja kõrgustesse püüdlev, alati valmis särama ja teiste seast välja paistma.

Tuvi

Tuvi on rahu ja igavese armastuse sümbol. Olgugi, et pealtnäha näeb tuvi küll üsna tavaline välja, peitub temas palju. Ei ole saladus, et tuvi on tark lind. Kui tuvi oli see, keda sa pildil esimesena nägid, oled väga arukas inimene. Sind võib iseloomustada kui vana ja kogenud hinge. Võib-olla on sulle varem öeldud, et oled oma vanuse kohta väga tasakaalukas, arukas ja mõistev inimene? Oled endaga rahu sõlminud ja see paistab ka välja. Sinust peegelduvat kannatlikkust ja rahu on tänapäeval väga vähestel. Just sisemine rahu on see, mille poole me kõik püüdleme, kuid mida tänapäeval aina keerulisem saavutada on. Sinul on selle saavutamiseks väga hea pagas. Oma iseloomuomaduste tõttu oled alati kellegi jaoks ka lootuse ja ilu sümbol.

Palvetajaritsikas

Palvetajaritsikas on oma tunnetega väga heas kontaktis. Ta on justkui kannatlikkuse kehastus. Kui palvetajaritsikas oli see, keda esimesena märkasid, on sinus peidus jõuline iseloom ja tugevad instinktid. Suutes tunde paigal püsida ja saaklooma jälgida, ründab see putukas ühtäkki hoiatamata ja täiesti ootamatult. Sisemine hääl juhib sind ja oled selgelt iseendaga väga heas kontaktis. Sa oled võimeline oma emotsioone ja tundeid kontrollima, mistõttu satud väga harva piinlikusse olukorda. Peamiselt teed sa otsuseid oma sisetunde põhjal ja üldjuhul peab see ka paika.

Allikas: thedailynet.com