Esmalt saame tuttavaks viieaastase Jack Russelli terjeri Meyaga. See väike tegelane käib koos Sokos Hotels Tallinna sisekommunikatsiooni juhi Karolin Varikuga tööl nii palju kui võimalik ja toob alati kõigile, keda kohtab, suure tassitäie positiivsust.

Meya ja Karolin kohtusid kolm aastat tagasi, kui Meya endale uut kodu otsis. Tundub, et saatus viis kokku õiged isiksused, kuna Karolin on suur koerafänn ja Meya on just selline, nagu üks koer olema peaks … uudishimulik, lõbus ja alati valmis mängima.

Meya ootab kontorisse minemist väga ja on viimaste aastatega kindlaks teinud kõik koridorid, mänguasjad ning snäkke kandvad kontorikaaslased. Kuna terjeril jäid õpetused ja korralik koertekool kasvades vahele, siis väga sõnakuulelik ta just ei ole. Õnneks saab snäkkide ja elukestva õppega siiski olukorra kontrolli alla. Aga kui kontorisse satub sõber Harrie, tuleb ikka rõõmuhuilgeid ja haugatusi rohkem kui rubla eest.

See toobki meid loo teise kangelase juurde – 2,5-aastane welsh corgi cardigan Harrie (pikk nimi: Uszaki Love Me Do).

Harrie perenaiseks on Sokos Hotels Tallinna väliskommunikatsiooni juht Katrin Pill, kes on alati koertega sina peal olnud. Seega ei olnud Harrie võtmine Katrini jaoks midagi uut.

Katrini ja Harrie ühine teekond sai alguse Hollandis, kus peale arvestatavat otsimist suunati ta Poolas oleva korgi pesakonna poole. Seal ootas teda Harrie.

Kui süveneda duo argipäeva, siis varasemalt hobustega tegeledes sai ülimalt aktiivne korgi ikka vaat et alati kaasa võetud. Nüüd kontoris käib lemmik süsteemselt kaasas reedeti. Kuid see süsteem on lausa püha. Kui korra olnud koer reedel koju jäänud, olla Katrin terve päeva kolleegidelt pahandada saanud. Vot nii olulised on koerad Sokos Hotels Tallinna kontoris.

Oma tööpäeva alustab Harrie alati suure mängu ja kolleegide paitusega, mis väsitab ta õhtuks täitsa ära, kuna alati on keegi, kes vajab kiiret koerateraapiat ja ega Harrie kitsi ole. Ikka saab.

Erinevalt Meyast tegeleb Harrie põgusalt ka agility'ga ja on läbinud ka koertekooli. Kuid maiused ei ole Katrini ja Harrie suhtluses peategelased, kuna kehtib uskumus, et koer peaks peremeest kuulama ka preemiata.

Nii Katrini kui ka Karolini arvates on lemmikute tööle toomine suurepärane viis, kuidas töökoht vähem ametlikuks ja rohkem lõbusaks muuta. Mõlemad soovitavad sellist tegevust igale kontorile.

Purina "Käpad tööl" programm toetab lemmikute kaasavõtmist kontorisse ja teistesse sobivatesse töökohtadesse. Sellest võidavad kõik, nii inimesed kui ka lemmikud. Purina alustas "Käpad tööl" lugude avaldamist 2014. aastal.

Jaga
Kommentaarid