Nimelt jõudis meieni kuuldus, et meediaagentuuris Mediacom vudib nii kordamööda kui vahel ka korraga ringi lausa neli koera. See arv ei ole küll teab mis suur, kuid järgnev lugu on kindla peale üks põnev lugemine.

Esmalt saage tuttavaks 3,5-aastase labradori Lincolniga (hüüdnimega Lee). Must labrador Lee kohtus oma perenaise, TV- ja raadioreklaami spetsialisti Annaga kohe, kui naine oli endale koerasobiliku kodu soetanud.

Õige pea hakkas Lee Annaga koos tööl käima ja kõigi tema kontorikaaslastega sõbrunema. Kontoripäevad mööduvad neil kahel alati mängides ja lõbusalt. Kui Annal on tööl kiire, leiab Lee endale üpris ruttu uued mängukaaslased ja pidu jätkub. Teiste koertega mängides tuleb välja Lee kannatlikkus ja tarkus, kuna ta suhtub sõbralikult kõikidesse. Ka nendesse, kes urisevad.

Anna kirjeldab Leed kui kõige positiivsemat ja lahkemat olendit maailmas ning loodab, et Lee tunneb oma perenaise vastu sama tugevat sõprust ja armastust.

Meie teiseks päevakangelaseks on kolmeaastane mops Ruudi, kes eelistab liigikaaslastele pigem inimeste seltskonda. Ruudi parim sõber on Mediacomi projektijuht Liivika, kes kirjeldab Ruudit kui väga-väga põikpäist koera, kes soovib alati olla tähelepanu keskpunktis.

Kui Ruudi ja Liivika oma päevad kontoris veedavad, siis saavad kõik kontorikaaslased Ruudilt hommikuti isiklikud tervitused ning koheselt kutse mängule.

Õnneks suudab Ruudi naljakas olek sulatada ka Liivika kõige tõsisemate kolleegide südame ning mäng ja jooksmine kontori mõnusal vaibal võib alata.

Kolmandana tutvustame teile viieaastast austraalia terjerit Sepikut. Sepik on sõbralik, kange iseloomuga, kuid väga sõnakuulelik oma perenaisele, projektijuht Helenile. Helen kirjeldab Sepikut kui rahulikku ja isegi natuke laiska koera. Kui see dünaamiline duo kontoriuksest sisse astub, siis kõigepealt haugub Sepik natuke aega kõvasti, et ikka kõiki tervitada.

Seejärel suundub ta Heleni laua alla magama ja nohistab seal lõunaajani. Miks just nii kaua? No eks ikka sellepärast, et siis saab minna vaatama ega Heleni kontorikaaslased pole kogemata liiga palju süüa kaasa võtnud. Ja kui on, vajavad nad kindlasti neljajalgset sõpra, kes aitaks probleemi lahendada.

Kui Sepik lävib teiste koertega pigem valivalt ja võib isegi hambaid näidata, siis Heleni töökate kolleegide suu viib ta alati lendleva kergusega kõrvuni.

Mediacomi kontori neljas stressileevendaja on kolmeaastane tšau-tšau Paula. Tema peremees on digispetsialist Jako, kes kirjeldab Paulat kui tasakaalukat ja rahulikku koera.

Kui see tandem kontoris käib, on Paula meelistegevusteks magamine, Ehitajate tee liiklusel silma peal hoidmine ja kõrval asuva Grillbaasi klientuuri hindamine. Kõik kolm ülimalt tähtsad ja väärikad ametid.

Kui teiste koertega on Paula kehtestanud kindlad reeglid, et kes, kus ja kui lähedale võib tulla, siis inimestele mõjub ta pigem rahustavalt.

Vat sellised käpad töötavad Mediacomi kontoris. Kui ka sinu kontoris käivad töökad lemmikloomad, siis kirjuta meile sellest Purina Eesti Facebooki postkasti ja järgmine lugu võib olla juba teist.

Purina sarjas „Käpad tööl” on ilmunud mitu artiklit, mis räägivad tööl käivatest kassidest ja koertest. Loe lugusid SIIT. Purina kutsub kõiki koeraomanikke, kelle lemmik käib tööl kaasas sellest meile teada andma. Oma lemmiku töölkäimisest kirjuta palun Purina FB lehele.

Jaga
Kommentaarid