1. Sulle meeldib palju magada ja sinu päev sisaldab vähemasti ühte uinakut, mida võib ka iluuneks nimetada. Hea uni kuulub sinu päeva nagu kassi ellu lihakrõbuskid — ilma kosutava puhkuseta oled sa tujutu, väsinud ja energiast tühi.

2. Sa oled väga uudishimulik. Sul peab olema ülevaade, mis sinu ümbruses toimub. Samamoodi nagu kass nuusutab läbi iga nurga ja kapitaguse, tahad ka sina oma turvatunnet kindlustada, püüdes koolis või töökeskkonnas kõigega kursis olla.

3. Kassid on oportunistid. See, kes kassi hästi toidab, võidab ka tema südame. Samamoodi peab see, kes sind oma sõbraks tahab, sind hästi kohtlema. Vähesega sa juba ei lepi!

4. Kassi mõtteid on võimatu lugeda. Sama keeruline aru saada, mida sina täpselt mõtled. Sa võid olla kohati ettervamatu, mistõttu inimesed võivad sind ekslikult tujukaks pidada, aga see-eest pole sinuga kunagi igav.

5. Sa võid rahulikult istudes pikka aega segamatult omi mõtteid mõlgutada või lihtsalt unistavalt aknast välja vaadata. Sa oskad hinnata kauneid loodusvaateid ja märgata ilu enda ümber.

6. Sul ei ole läheduse vastu midagi, aga ainult siis, kui sina saad tingimused seada. Sa oled läbi ja lõhki individualist ning liiga intensiivne lähedus võib tunduda sulle ahistav. Vajad enda kõrvale inimest, kes aktsepteerib sinu vajadust isikliku ruumi järele ja laseb sul olla sina ise.

7. Aeg-ajalt tunned, et inimesed ei mõista sind ning nad ei taju sinu mõttemaailma, mistõttu sind võidakse isegi veidrikuks pidada. Aga ära murestse, sa ei ole veidrik, sa oled unikaalne!

8. Sa ei pelga üksindust, vaid aeg-ajalt lausa vajad üksiolekut. Selleks, et sul oleks tore ja huvitav, ei pea sa alati teistega koos olema. Sul ei ole mingeid probleeme endale tegevuse leidmisega kui lähedased ära on ja sõpru pole käepärast.

9. Eelistad alati värsket toitu, mistõttu toitu valmistades teed pigem vähem kui rohkem. Kaks päeva külmkapis seisnud ja ülesoojendatud praekartulid sinul söögiisu enam ei tekita.

10. Pead ka isiklikust hügieenist väga lugu ning isegi kodus ei käi sa ringi kammimata juuste ja plekiliste riietega.