Astroloogia mängib olulist rolli su kodulooma elus, olgu see siis kass, koer, papagoi, tuvi, hobune või ükskõik milline muu neljajalgne või suleline. Oled kunagi mõelnud, et miks su kass või koer käitub vahel teistmoodi kui tavaliselt? Vastuseid võib, sarnaselt inimestele, leida nende sünnikuupäeva ja tähtede seisu järgi.
Selleks, et sa oma koduloomi paremini mõistaksid, tuleb vaadelda nende käitumist läbi astroloogiliste märkide, sest ka nende käitumine areneb vastavalt nende tähtkujule. Kui sa oled just võtnud endale koju uue sõbra, siis koduloomade horoskoop võib olla allikaks nende paremaks mõistmiseks. Siit võid ka leida ka õpetusi kuidas nendega paremini ümber käia, et teie kooselu sujuks ideaalselt.

Jäär
21. märts - 20. aprill

Jäära tähemärgi all sündinud kassid ja koerad on sündinud juhid ja seetõttu ka väga territoriaalsed. Nad püüavad allutada ka teisi koduloomi enda ümber oma tahtmisele. Ükski teine koduloom ei julge neile vastu hakata. Nad ei ole ka loomad keda saaks hõlpsasti rihma otsas hoida. Nad nõuavad pidevat tähelepanu ja kui nad seda piisavalt ei saa, siis nad tõusevad su vastu üles, muutuvad kangekaelseteks ja allutamatuteks. Siiski, kui sa neid poputad ja hoolitsed nende eest hästi, siis võid kindel olla, et see ei jää neile märkamatuks. Kuna neil on eriline iseloom, siis on kindlasti raske allutada neid oma sõnadele. Nad on väga territoriaalsed ja kaitsvad.

Sõnn
21. aprill - 21. mai

Sõnni tähemärgi all sündinud koduloomad on oma loomult laisad. Natukene head toitu ja head muusikat muudavad nad tõelisteks diivanikartuliteks. Eriti hästi meeldib neile rahulik muusika. Nad armastavad luksuslikku elu, just nagu Sõnni tähtkujus inimesed. Kõike seda arvesse võttes on neil kindlasti tendents võtta vanusega ka kaalus juurde. Neile meeldib rahulik ja soe keskkond kus nad saavad mõnusalt aega veeta. Nad on tugeva iseloomuga ja nad ei anna kergesti alla. Sõnnist koduloomad armastavad parimaid asju elus.

Kaksikud
22. mai - 21. juuni

Kaksikute tähemärgi all sündinud koduloomadel on tohutult energiat. Neile meeldib lõbustada oma omanikke ja nad püüavad kergelt ka teiste inimeste tähelepanu. Just kaksikute tähtkujus sündinud koerad võidavad võistlustel kõige rohkem medaleid. Nad on sarmikad, uudishimulikud ja vahel ka väga tundlikud. Nende kõrgendatud uudishimu tekitab neile ka igasugu tahtmatuid pahandusi. Nad on ka tuntud oma väikeste koerustükkide poolest. Nad on lihtsalt treenitavad kiired õppijad ja nad saavad hästi läbi ka teiste koduloomadega.

Vähk
22. juuni - 23. juuli

Vähist koduloomad on ülimalt tundlikud. Neile on väga tähtis, et neid võetakse omaks kui pereliiget. Nad nõuavad väga palju tähelepanu ja kui neid manitseda, siis nad võivad solvuda ja eemalduda. Vähi tähemärgi koduloomad tunnevad end kõige paremini öösel, nende tuju muutub kuufaaside järgi. Nad ei ole agressiivsed ja pigem on nad tuntud kartlike ja ettevaatlikena. Nad hoiavad eemale pahandustest ja neile meeldib olla kaisus ja saada hellitusi. Võid kindel olla, et kui sa juba oled tema usalduse saavutanud, siis on nad sulle sõbrad terveks eluks.

Lõvi
24. juuli - 23. august

Lõvi tähtkuju koduloomad on sündinud juhid. Nad on tuntud kui väga lojaalsed ja tugeva autundega, sestap on nad ka veidi ülbed. Teisest küljest on nad ka väga sõbralikud ja seltskondlikud. Ükski teine loom ei julge küsitleda nende autoriteeti. Lõvi tähtkuju koduloomad on armastavad ja ustavad ning nad nõuavad oma omanikelt pidevat tähelepanu. Neil on hea mälu ja nad on ideaalsed koduloomad, kuna neile meeldib hoolt kanda pisipere eest.

Neitsi

24. august - 23. september
Neitsi tähtkuju koduloomad on väga puhtust armastavad ja nad nõuavad seda ka enda elukeskkonnalt. Neile meeldib olla puhas ning vastupidiselt teistele koduloomadele, armastavad nad käia ka vannis. Neitsist lemmikloomad on väga nõudlikud. Nad on väga lõbusa loomuga ja eelistavad oma päevi veeta mängides. Nad ei otsi väga tähelepanu, kuna nad on vastuvõtlikud haigustele ja allergiatele. Kindlasti peaksid nad järgima ranget dieeti, et vältida hilisemaid probleeme nende tervisega.

Kaalud
24. september - 23. oktoober

Kaalude tähtkujus sündinud lemmikloomad suhtlevad läbi silmade. Nad on rahutud ja otsustusvõimetud elukad. Tihti panevad nad oma omanikke proovile, kuna nad on veidi pirtsakad. Nad on kõigeks võimelised kui nad tahavad su tähelepanu saada. Nad on väga südamlikud ja neile meeldib olla teiste koduloomade seltsis. Kuna nad ei ole püsivad, siis on raske allutada neid rutiinile. Nende närviline iseloom tekitab neile tihtipeale pahandusi.

Skorpion
24. oktoober - 22. november

Skorpionitest koduloomad on väga lojaalsed ja lõbusad. Nad on väga kiindunud oma kodusse ja öeldakse, et neil on oskus lugeda inimeste mõtteid. Nad tunnetavad hästi ohtu ja on oma meelelt natukene üksildased, elades omaette maailmas. Skorpioni tähtemärgi koduloomi kutsutakse oma iseloomu tõttu ka sodiaagi ränduriteks. Seetõttu hoiavad teised koduloomad neist natukene eemale. Nad on võluvad, natukene uhked ja vahel ka veidi jonnakad.

Ambur
23. november - 21. detsember

Amburist koduloomad on tugevate närvidega ja täis piiramatut energiat. Nad armastavad väga mängida. Eriti meeldib neile olla koos lastega, kuid kui nad vanemaks saavad, muutuvad nad oma iseloomult mõõdukamateks. Tähtkujudest on nad kõige avatumad igasugu õnnetustele. Oma kohmaka loomuse tõttu satuvad nad tihti pahandustesse. Neile meeldib olla armastatud ja nad vastavad sulle alati samaga. Amburist lemmikloomad natukene arglikud, kuid sellegipoolest meeldib neile ka avastada ja seigelda.

Kaljukits
22. detsember - 20. jaanuar

On täheldatud, et Kaljukitsest koduloomad on elutargemad kui mõned teised nende vanused lemmikud. Samuti on nad tuntud ka oma ülalpeetud hoiaku ja puhaste elukommete poolest. Kaljukitsest kassidele meeldib lõputult magada. Nende toitmisega tuleks olla ettevaatlik, sest nad võtavad kergesti kaalus juurde kuna nad naudivad liialt söömist. Kaljukitsed on kangekaelsed ja neile ei meeldi kui neid häiritakse. Öeldakse, et nad on enesekesksed, kuid tegelikult ei meeldi neile üksinda olemine. Lastele on nad ideaalsed sõbrad.

Veevalaja
21. jaanuar - 19. veebruar

Veevalajatest koduloomad on õrnad olevused. Nad tajuvad oma peremehe tujusid ja käituvad nendele vastavalt. Neile meeldib vesi ja neid peaks olema väga lihtne vannitada. Nad on väga sõbralikud ja intelligentsed kaaslased. Veevalajatest kassid on väga temperamentsed, seetõttu on neid ka keeruline treenida. Nad topivad oma nina kõikjale kuhu pole vaja. Veevalajatest lemmikud armastavad süüa, kuid liiga palju pole kunagi hea ning see võib kaasa tuua erinevaid tervisega seotud probleeme.

Kalad
20. veebruar - 20. märts

Kaladest koduloomad armastavad vett ja sellega seotud tegevusi. Nad on väga tundlikud ja empaatiavõimelised ning tunnetavad alati oma peremehe tuju. Kui nad korra sinusse kiinduvad siis nad jäävad igavesti sulle truuks kaaslaseks. Nendega juhtub ka alati igasugu õnnetusi. Kaladest kassid on oma loomult hüperaktiivsed ja impulsiivsed. Kalade tähtkuju koduloomad oma tihti muutliku meelega, sellepärast on ka raske neid mõista. Nad armastavad luksust ja neile pole vaja palju ruumi elamiseks. Äkiline elukeskkonna muutus, teeb nad väga ettevaatlikeks. Nad on õrnad ja armastavad lemmikloomad.