Retriiver

Oled oma sõbralikkuse ja seltsivuse tõttu tutvusringkonnas populaarne. Sul ei ole vihavaenlasi ja saad üldiselt inimestega hästi läbi nii tööl kui eraelus. Sa tead, et häid sõpru pole kunagi liiga palju ja uute tutvuste üle on sul alati hea meel!

Dobermann

Oled intelligentne ja oma lähedaste suhtes kaitsev. Mõnikord kipuvad inimesed sind sinu tugeva ja domineeriva hoiaku põhjal liiga kiirelt hindama ja sinu üle otsustama, aga tegelikult nad ei näe ju sinu sisse. Jah, võid vahel mõned nõrgemad isiksused mõne järsemalt öeldud sõnaga eelame peletada, aga kui inimesed vaevuvad sind lähemalt tundma õppima, saavad nad aru, et tegelikult sul on hea ja soe süda.

Puudel

Ehkki puudlid on tuntud kui lõbusad tsirkusetolad, siis sinu kohta seda küll alati öelda ei saa. Ehkki inimesed suhtuvad sinusse üldiselt ja oled seltskonnas alati oodatud, õhkub sinust asjalikkust ja enesekindlust, mis peegeldub ka sinu kõnnakus. Tõsi küll, sul ei valmista mingit probleemi sobival hetkel tööpintsak toolikorjule heita, juuksed valla lasta ja ennastunustavalt lõbutseda.

Taani dogi

Nagu see sõbralik hiiglane, oled sinagi lahke ja soe hing. Aga see pole kõik. Oled pigem vaiksemat tüüpi inimene, kelles peitub sisemine jõud ja tugevus asju korda saata. Kohtled inimesi sõbralikult ja kaastundlikult, kuid mõnikord võid olla oma lahkuses veidi pealetükkivgi.

Mops

Pulbitsed alati energiast, uutest ideedest ja sinuga pole kunagi igav! Sa oled mänguline tüüp, kelle jaoks iga uus päev pakub midagi erilist ja huvitavat. See on ka põhjus, mis inimesi sinu poole tõmbab.

Beagle

Sa oled õpihimuline ning vajad uusi teadmisi nagu õhku. Õppimisjanu koos sihikindlusega on see, mis sind elus edasi aitab, sest kord käsile võetud tegevusi sa niisama kergelt pooleli ei jäta. Sul ei ole ka kunagi igav, sest alati on midagi õppida! Teadupärast käivad õpihimu ja uudishimu käsikäes ning sinu uudishimu võibki sulle vahel pahandusi tuua, sest kipud vahel toppima nina asjadesse, mis sinusse otseselt ei puutu.

Chihuahua

Sa ei jää kunagi märkamatuks. Ruumi astudes täidad selle kogu oma isiksusega. Sa võid paista jõulise ja kamandava tüübina, aga sisimas sa ei tahagi alati selline olla. Juhiomadusi sul juba jagub ning halvasti ütlejate ja põhjuseta kritiseerijate paikapanemine on sul lausa käkitegu. Ühesõnaga, sinu negatiivse poolega on parem mitte tegemist teha.

Taks

Natuke veidrik, originaalsete ideedega ja meeldib olla tähelepanu keskpunktis? See oledki sina, taksisõber!

Spanjel

Sulle ei meeldi pikalt üksinda olla, sest üksindustunnet on sul raske taluda. Sulle meeldib, kui sind ümbritseb lähedane sõpruskond - inimesed, keda sa saad usaldada ja kelle seltskonnad end vabalt tunned. Uute tutvuste hankimine tuleb sul vaevaliselt, sest võõras seltskonnas oled pigem vaikne ja ootad, et teised vestluses initsiatiivi haaraksid.

Pitbull

Sinu kõige positiivsem omadus on see, et sa ei kipu teiste üle kergekäeliselt kohut mõistma. Vastavalt olukorrale võid olla leebe ja südamlik või hoopis karm ja jõuline.

Husky

Oled sündinud juht ja teenäitaja. Sinus pulbitseb tahtejõulisus ja kindlameelsus. Need omadused võimaldavad sul saavutada kõike, mille poole sa iganes püüdled. Diivanil lösutamine pole sinu jaoks, pigem töötad sa pingsalt oma eesmärkide saavutamise nimel.

Corgi

Pole vaja vist öeldagi, et armastad nalja ja naeru? Sa tead seda isegi. Oled seltsiv ja lahe tüüp. Kaaslaste silmis on sinu miinuseks põikpäisus, aga sisimas sa tead, et põikpäine oled vaid siis, kui endas tõeliselt kindel oled.

Saksa lambakoer

Oled usin ja püüdlik töörügaja. Niisama istumine ja ootamine kuni suur õnn sülle langeb, ei ole sinu jaoks. Teised hindavad väga, et sinu peale saab loota, oled usaldusväärne ja kindel kui kalju.

Buldog

Oled karismaatiline ja võtad elu kergelt. Sa ei ole materialist, kes iga hinna eest raha ja varandust kahe käega kokku kuhjab. Sulle meeldib sõprade ja perega aega veeta ja hindad seda palju rohkem kui materiaalseid väärtusi. Sul on hea huumorimeel ja see on inimeste jaoks ligitõmbav. Aga ettevaatust - sinu iseloomu kohta võib ka öelda, et vaga vesi, sügav põhi. Keegi kunagi ei tea, mis tunded sinus tegelikult valitsevad.

Bokser

Üks asi, mis sind keerulistest ja rasketest elusituatsioonidest alati välja aitab, on huumor. Sa suudad enese üle nalja heita ja see hoiab sind jalul ka siis, muu enam ei aita. Sinus puudub teesklus ja võlts olek - sa oled täpselt selline nagu välja paistad.

Rotveiler

Inimesed arvavad, et oled nagu traktor, mis jõuliselt läbi eluraskuste murrab. Sisimas sa nii tugev ei ole, ka sinul on nõrki hetki, mil tahaks kõigele käega lüüa. Sul on hea süda ja inimesed, kes sind lähedalt tunnevad, hindavad seda väga.

Kolli

Armastusväärne, energiline, kohati isegi pöörane. Kui sageli kuuleb inimesi ohkamas, et töö väsitab ja elu väsitab, siis sinul seda muret pole. Pigem väsitab sind tegevusetus ja jõude elamine. Kui oled võtnud eesmärgiks millegi poole püüelda, jaksad sa selle nimel tööd rügada!

Šnautser

Sa ei ole häbelik. Kui sul on mure, siis ei peida sa oma tundeid, vaid näitad neid välja. Sul on tugev karakter ja sind teiste arvamus sind niiväga ei kõiguta.

Yorkshire’i terjer

Sinus on südikust ja sa ei karda vastu astuda neile, kes ütlevad, mida teha tuleb. Teisisõnu, sa ei ole taltsutatav. Eelistad suuremale seltskonnale omaette olemist. Kipud olukordi liigselt analüüsima ja muutustega kohaned üsna raskelt.

Segavereline

Võtad elult kõike, mis elu pakub. Sulle meeldib spontaansus ja sa ei plaaneeri ettevõtmisi väga pikalt ette. Uhkust ja teesklust sina ei tunne, mistõttu oled hinnatud sõber ja kaaslane!

Allikas: Iheartdogs.com