1. Oled peolt varem lahkunud, põhjendades seda väsimusega. Tegelikult aga ei suuda sa kuidagi meenutada, kas andsid koerale süüa või mitte ning sa ei taha, et ta nälga kannataks.

2. Oled hakanud räpakamalt sööma, sest tead, et kui midagi su taldrikult põrandale pudeneb, siis sinna see ei jää – koer paneb toiduraasukesed kohe nahka ja asi korras.

3. Uurid kõiki koeratoidubrände niisuguse hoolega nagu õpiksid eksamiks. Sest toit peab ju olema võimalikult toitev. Ning sa teed seda hoolimata sellest, et su koer sööb kugistab igal võimalikul juhul alla kogu toidu, olenemata sellest, mis talle ette satub või kui kvaliteetne see on.

4. Kogu su päevaplaan hakkab tasapisi keerlema koerapissitamise kellaaegade ümber.

5. Mitmeid kordi on ette tulnud, et sul pole söömise ajal salvrätikut käepärast ning sa lased koeral oma näo sinna sattunud toidujääkidest puhtaks lakkuda. Uhke sa sellise asja üle muidugi pole, kuid see on siiski tõsi.

6. Kui keegi su majja pealtkuulamisseadme paigaldaks, kuuleks ta kõiki neid paljusid pikki vestlusi, mida sa oma koeraga pead. Kuigi pigem võiks neid nimetada monoloogideks, kus sina räägid ja koer pea viltu sinu veidrusi jälgib.

7. Kindlasti oled sa nalja heitnud inimeste üle, kes positavad Facebooki ja Instagrami kontole arutul hulgal pilte oma lastest. Kuid sinu telefonis on sadade kaupa fotosid oma koerast, mida sa pole kogu ülejäänud maailmale veel esitlenud, kuid see on sul plaanis.

8. Kui keegi ütleb, et ta tõesti ei ole koerainimene, vahid sa teda suu ammuli ja ootad, mis hetkel ta ütleb, et tegemist oli lolli naljaga.

9. Kui su koer kassi taga ajab, mõtled sa salamahti: „Mida see kass küll tegi, et koer niiviisi ärritus?“

10. Oled vaadanud mõnda filmi pelgalt sellepärast, et arvad, et see meeldib su koerale.

11. Kui uue kohtingukaaslase enda juurde koju tood ja talle su koer kohe esimesest sekundist peale meeldima ei hakka, siis on otsus tehtud – tema ei ole see õige ja ei sobi kallimaks.

Allikas: thoughtcatalog.com