Venezuela arst Norma Alvarez Gonzalez oli USAs kolme nädalasel puhkusel. Ühel hommikul Californias Pope rannal Tahoe järve ääres jalutades nägi ta midagi eriskummalist. Emakaru koos oma kahe kutsikaga otsustas järves väikese supluse teha. Järve ääres oli palju rahvast, kes päikest võtsid ja veemõnusid nautisid. Ühtäkki otsustas ka karupere ujuma minna.

"Minu arust oli see nii kaunis vaatepilt, et ma pidin seda filmima" rääkis ta.

Peale mõnusat suplust ronis karupere veest välja ja suundus külluslikult toiduga täidetud piknikulaua poole. Lähedal asuvad inimesed olid juhtunust šokis ning karjusid ja vehkisid kätega, et pere inimeste keskelt lahkuks. Alvarez ütles, et karupere suhtus inimestesse rahumeelselt. Nad võtsid vaid ühe kotitäie küpsiseid ning seadsid oma sammud metsa poole.

"See oli tõeliselt uhke vaatepilt," rääkis Alvarez, kes seisis umbkaudu 14 meetrit sündmuskohast eemal. 35. aasta jooksul ei olnud taolist vaatepilti Tahoe järve ääres nähtud.

Päikese käes oli sellel hetkel 25 kraadi sooja ning ei ole teada, kas sellise rahvamassi keskel läks karupere end vette vaid jahutama või tegid nad seda lõbu pärast.

Allikas: The Japan Times