Vene rahvusest pere võttis puhkusele kaasa taltsutatud pruunkaru Stepani. Selle asemel, et käituda nagu karu ikka ja süüa ära terve pere toit ning rüüstada nende elamine, ühineb Stepan hoopis pere mängudega ja sööb toitu nende näpuvahelt. Pereema Svetlana ütleb, et pere oli algul karust hirmutatud, kuid tegelikult on tegu vaid väga suure südamega pruuni värvi koeraga.

Enamus perekondi ehmataksid väga, kui järsku tuleks üks hiiglaslik pruunkaru neile ligi. Selle pere jaoks oli aga Stepani tulek rõõmustav sündmus. Karu ei olnud paha peal väljas, vaid ühines pere mängudega ning istus maha, et nendega koos õhtust süüa, vahendab MailOnline.

Pruunkaru Stepan on suhtlusaldis ning ta on esinenud ka filmides ja teleseriaalides. Ema Svetlana tõdes, et esialgu küll karu hirmutas neid, sest ta oli nii suur ning samuti ei osanud nad , kuidas tütar Mirra karule reageerib.

“Kõik läks aga ladusalt! Stepan on täpselt nagu sõbralik koer, lihtsalt väga suur! Isegi mina, täiskasvanuna, tundsin nagu oleksin sattunud muinasjuttu. Ma ei suuda ettegi kujutada, mis tunne võis olla minu lapsel. Ta räägib sellest iga päev. Ainult Stepanist ta räägibki," tõdeb pereema.

Vaata vahvat videot siit: