Kui jaapani chin Lulu esimest korda berhardiini Blizzardiga kohtus, võttis Blizzard ta momentaalselt omaks. "Bernhardiin oli talle ema eest, sest Lulu veel liiga väike, et üksinda hakkama saada," rääkis omanik.

"Tema lemmikkoht on bernhardiini turjal. Kui koer pikali viskas, sättis Lulu end tema turjal sisse ja aja jooksul õppis ta end seal ka mugavalt tundma.

"Kui Blizzard püsti tõusis, siis hüppas Lulu järjepidevalt ümber tema seni, kuni ta tagasi koera turjale hüpata sai. See oli tema jaoks turvaline ja mugavaim koht magamiseks," rääkis koerte omanik David Mazzarella.

Kaaludes umbkaudu sama palju kui pakk suhkrut, ei võtnud Lulul kaua aega näitamaks 60-kilogrammisele bernhardiinile, kes majas boss on.

Kui need kaks koos jalutama viia, siis neil käib see alati nii, et Lulu istub Blizzardi turjal ja naudib vaadet, viitsimata ise pikemalt kõndida. "Kui inimesed Lulut Blizzardi turjal nägema juhtuvad, siis jäävad nad tavaliselt kõik seda enneolematut vaatepilti pildistama," kirjeldas Mazzarella.

‘‘Blizzard on üks rahumeelsemaid koeri üldse, ta tolereerib kõike,’’ räägib Mazzarella. ‘‘Ütleme nii, et siin peres on püksid Lulu jalas ja Blizzard on sellega täiesti rahul.’’

Allikas: boredpanda.com