"Ma olin just selle maja ostnud, kui avastasin, et maja keldris istub hüljatud pitbull,” kirjeldas mees jahmatavat olukorda ja lisas, et tal ei olnud õrna aimugi, kui kaua see koer seal olnud oli. Päästjad reageerisid kõnele viivitamatult ja sõitsid sündmuskohale.

Nad leidsid pimedast keldrist rihmaga kinni seotud pitbulli täpselt nii, nagu mees olukorda kirjeldanud oli. Koer istus külmas ja kottpimedas ning ootas kannatlikult kedagi, kes talle järgi tuleks. Olenemata täiesti šokeerivast olukorrast, oli koeraga kõik korras ja päästjad jõudsid õigel hetkel. Koer oli inimesi silmates rõõmus, hüppas üles-alla ja liputas saba. Ta oli õnnelik, et keegi ta üles leidis.

"Kui me keldriukse avasime ja taskulambiga alla näitasime, leidsime me ühe ülimalt rõõmsa koera, kes muudkui oma saba liputas," kirjeldas organisatsiooni kommunikatsioonispetsialist Natalie Thomson avanenud vaatepilti. Koer oli inimesi silmates justkui seitsmendas taevas. Ta hüppas üles-alla ja ootas kannatamatult, et keegi ta rihmast lahti päästaks.

Pole teada, kes oli see inimene, kes koera sellisel viisil hülgas, kuid kaua ei oleks see koer enam üksinda vastu pidanud. “Me ei näinud ühtegi vee- või toidukaussi," sõnas Natalie ja lisas, et rämpsu ja prügi keskelt leitud koeral ei olnud ka mikrokiipi.

Õnneks on koer nüüd turvaliselt päästeorganisatsiooni hoole all. Oma värvika ja sõbraliku iseloomu pärast sai koer nimeks Üleshüppav Bean. Koer on fantastilise iseloomuga perelemmik. Ta on energiline, õnnelik ja sotsiaalne koer, kes armub igaühesse, kes talle vaid oma tähelepanu ja armastust jagab.

Allikas: The Dodo