Vürtsikalt humoorikas VIDEO kassiomanikele: mida hiirekuningas tegelikult sinu äraolekul kodus teeb?

Läksid kodust ja vaevalt on uks sinu selja taga sulguda jõundud, kui sinu kassil hakkab justkui uus elu: ta suskab küüned diivanisse, sorteerib pesusahtlit ja sügab häbematult hambaharjaga tagumikku. Aga see pole veel kõik, sest krutskeid on veel, aga neid vaata juba sellest vahvalt humoorikast videost.
Loe edasi...

Naerutav VIDEO: Tark, aga laisk! Iga kord, kui on tarvis tööle hakata, viskab see hobune sussid püsti

Kuidas pääseda suurest töökoormusest? Mängi surnut! See hobune teab täpselt, kuidas tähtsatest kohustustest kõrvale hiilida ja isegi meelituseks pakutud porgandid ei aita! Vaata ise!
Loe edasi...

Südamlik ja naerutav VIDEO: Koertega koos kasvanud vasikas arvab, et on... samuti koer

Päikeselises Californias elab vasikas nimega Goliath elu, millest teised lehmad ainult unistavad!
Loe edasi...

VIDEO: Nalja nabani! Tragi, kuid armsalt kohmakas kutsikas üritab meeleheitlikult tujuka kassiga sõbraks saada

Alati ei sünni sõprus lihtsalt, vaid ühest naeratusest. Vahel võib selleks minna kuid või isegi aastaid. Videos kohtuvad esimest korda kutsikas Solomon ja kass Watson. Kuigi Solomon näeb kõvasti vaeva, et Watsoni heakskiitu ja tähelepanu teenida, kulus kassil 11 nädalat, enne kui ta Solomoni oma pere liikmeks suvatses arvata.
Loe edasi...

VIDEO: Vaata ja naera! Põlglik karu näitas pahastele kinnistuomanikele koha kätte

Mida teeksid sina, kui saaksid teada, et sinu hoovis peidab end suur karu? Kaks meest, kellel oli käepärast vaid kaamera, otsustasid olukorra üle kontrolli haarata ja terrassi all pikutava mesikäpa minema ajada, mille peale hiiglaslik loom ülimat põlgust väljendas.
Loe edasi...

LÕBUS VIDEO: Tuleb tuttav ette? Vaata, kuidas näeb välja kassiomaniku tööpäev kodukontoris

Kassid on loomad, kes otsustavad ise, millal ja kelle tähelepanu nad saada soovivad. Nagu ka videos näha, siis sageli ei lange kasside soovid pererahva omadega kuidagi kokku.
Loe edasi...

Naerutav VIDEO: kõuts testib uut kassiluuki, aga kõik läheb untsu