22. veebruari õhtul toimunud Lemmikloom.ee ja Kinoveeb.ee eriseansil Coca-Cola Plazas sai tutvuda põnevate disaintoodetega Eesti koeratarvete kaubamärgilt NufNuf, samuti sai maitsta Ecomari hõrke marjasnäkke ning filmi ajal sai suu magusaks ehtsa Saare kohukesega.

Igale osalejale oli Purina poolt väikene üllatus ka kodus ootavale lemmikloomale ja osalejate vahel läks loosi nii Ecomari põnevaid kinkekarpe kui ka stiilsed ja elegantsed NufNuf tooteid lemmikloomale.

Kino seinal sai näha ja tutvuda ka toimunud joonistusvõistluse "Koera elu mõte" parimate töödega. Palju õnne kõigile võitjatele!

NufNuf on Eesti koeratarvete kaubamärk, mis pakub nutikaid ning hea disainiga tooteid arukatele koertele. Nufnuf’i tooted aitavad muuta koera ja tema peremehe elu mugavaks ja turvaliseks. Meie tootearenduse meeskond koosneb andekatest Eesti disaineritest, kirglikest koerainimestest ja paljudest koertest, kelle koostöös sünnivad kõik Nufnuf’i tooted. Kõik tooted läbivad karmi testimise koerte endi poolt enne kui need tootmisesse jõuavad. Pakume eraldi tootesarja Nufnuf Natural all naturaalsetest materjalidest tooteid. 2017.a. tuleb NufNuf turule ka kassidele mõeldud tootesarjaga Nufnuf Cats.

Ecomari põhjamaised marjad ning viljad on aeglaselt kuivatatud, täis vitamiine, antioksüdante ning mineraalaineid. Marjasnäkid on pehme tekstuuriga, pakuvad ootamatu maitseelamuse ning on tervislikuks vahepalaks kiirel päeval. Marjasnäkid annavad põhjamaise maitseelamuse paljudes erinevates toitudes: smuutis, salatis, küpsetistes, müslis, maitsestamata jogurtis ja paljudes teistes toitudes. Ecomari marjasnäkid on saadaval nii naturaalselt kui ka kergelt suhkrustatult. Šokolaadisõpradel on võimalus maiustada mitmete viljadega, mis on kaetud belgia šokolaadiga.