Looduslikult puhas

Õnneks leidub aga üha enam tootjaid, kes sellele teemale mõtlevad. ECO SEALi loodusliku sarja toodetes pole kohta fosfaatidele, parabeenile, allergeenidele jms.

Kõik ECO SEALi tooted kannavad Eesti allergialiidu märgistust, mis on suur tunnustus: kvaliteetsed ja tõhusad tooted on teistest omataolistest kontsentreeritumad ja tänu biolagunevatele ainetele on tegu keskkonnasõbraliku tootesarjaga.

EU ECO märgistus näitab aga, et tooted on läbinud testid Euroopa Liidu kõrgemate normide järgi. See tähendab, et näiteks sellise märgistusega pesupulber peab pesu puhtaks pesema sama hästi või paremini kui mitte-ökoloogiline pesupulber. Märgistus näitab ka vastutustundlikku suhtumist toote elutsüklis, alustades toormaterjali töötlemisest kuni tootmiseni, jätkates pakkimise ja transpordiga ning kõige lõpuks tootepakendi jõudmisega sinu kodust taaskasutusse.

Rikkalik sortiment

ECO SEALi sortmineti kuuluvad kõik vajalikud tooted: pesuloputusvahend, pesugeel, nõudepesutabletid, šampoon, vedelseep, kätekreem, vannitoa puhastusvahend jne. Oleks ju hea süüa hommikusööki keemiavaba vahendiga pestud nõudest, pesta riided keemivaba pesupulbriga, pesta end keemiavabade hügieenitoodetega ja pugeda päeva lõpuks keemiavabade linade vahele!

ECO SEALi tooteid saab praegu osta Coopi kauplustes ja Selveri e-poes 2=1 hinnaga.

Jaga
Kommentaarid