Balti jaama ootepaviljon

Endine linnalähirongide ootepaviljon ehitati 1965. aastal. Sellest avarast, ülalt kaarakendega valgustatud paviljonist, mis kunagi oli tihedalt täis pikitud lugematu arv istekohti ning piletikassasid, on nüüdseks saanud ideaalne koht, kus oma firmapidu, tooteesitlus, kontsert, pulm või muud eriüritust korraldada.

Tänaseks on taastatud hoone algupärane seis. Korda on tehtud tehnilised kommunikatsioonid, majaesine terrass, kogu fassaad ja uhke betoonpõrand. Samuti on välja lõhutud 1990ndatel ehitatud ajutine vahekorrus, mille tulemusena on taas avanenud kaunis kuplialune ruum. Tegu on eksklusiivse „loo, mida tahad“ stiilis sündmuspaigaga.

Renditav pind on ruudukujulise põrandaplaaniga, kokku umbes 600 ruutmeetrit. Teatristiilis või püstijala üritusele mahub siia mugavalt 500, laudadega üritusele aga ligi 300 inimest. Olemas on nii lukustatavad abiruumid kui ka garderoob ning loomulikult on paviljonis korralik küttesüsteem, üldvalgustus, tualettruumid ja elektrivool. Soovi korral pakume lisaks valve- ja lõpukoristust ning turvateenust.

Balti jaama ümbruses on parkimisvõimalused, sündmuspaik on mugavalt ligipääsetav nii jala kui ka ühistranspordiga. Balti jaama ootepaviljoni kohta leiad rohkem infot siit.

Vihterpalu mõis

Aastal 1586 Rootsi kuninga Johan III poolt rajatud Vihterpalu mõis on täiuslik koht, kus pulmi, pidusid, koosolekuid ning kohtumisi pidada. Kokku kuni 80nele inimesele majutust pakkuv mõis asub Harjumaal, kõigest tunnipikkuse sõidu kaugusel Tallinnast.

Mõisa kauneim ja suurim saal, peosaal, sobib suurepäraselt kuni 100 osalejaga kohtumise või vastuvõtu korraldamiseks. Kui peosaali kõrval asuv ovaalsaal on ideaalne kuni 12, siis paneelsaal kuni 30-pealise seltskonnaga ürituse pidamiseks. Tallmeistri maja koosolekuruum sobib aga hästi kuni 20 osalejaga kohtumise korraldamiseks.

Et mõisas toimub alati vaid üks üritus korraga, pakub see 2000ndatel uue hiilguse saanud ajalooline koht harukordset võimalust sündmust üksnes oma lähedaste keskel tähistada. Soovi korral saab seda luksuslikku kompleksi ka terveks nädalalõpuks välja rentida.

Lisaks võrratule miljööle pakub Vihterpalu mõis põnevaid viise, kuidas kohapeal meeleolukalt aega veeta. Ammendamatuid võimalusi selleks pakub ka mõisa suursugune park.

Kutsu kokku kõige olulisemad inimesed ning naudi meeldejäävat sündmust võrratus Vihterpalu mõisas! Rohkem infot leiad siit.

Tallinna Lauluväljak

Kindlasti oled käinud Tallinna Lauluväljakul mõnel vingel rock-kontserdil, laadal või siis kogu Eestimaa elanikke ühendaval laulupeol. Kas aga teadsid, et Lauluväljakul on peale kontsertide ja muude suurürituste võimalik korraldada ka firmaüritusi ja rentida erinevaid peoruume?

Olgu tegemist pidulikku laadi õhtuse koosviibimise või vabaajategevusi ja meeskonnatööd hõlmava aktiivse üritusega - õige peoruum mängib ürituse õnnestumises väga olulist rolli!

Lauluväljaku valikus on kokku koguni 10 erinevat peoruumi ja need sobivad nii suurettevõttele üle tuhande osalejaga peo korraldamiseks kui ka väiksematele kollektiividele hubaseks olemiseks. Kui aga võõrustad välismaalastest sõpru – kolleege, on Lauluväljak selleks parim paik ning seda just oma asukoha, mahutavuse, kaunite vaadete kui ka ajaloo poolest. Lisainfot leiad siit.

Aida Peosaal

Tartu külje all, vaid 6 kilomeetri kaugusel Tartust asub Aida Peosaal. Külitse ait on miljööväärtuslik pika ajalooga maja. Peosaali mahutavus on 100 inimest ja suurus 150 m². Saali kaunistab 5 m³ suurune maakivist kamin. Mööbel on ehedas talustiilis. Maakivist seinte paksus on 80 cm. Maja juures on ka 1300 m² suurune parkla, kuhu peaksid kõikide külaliste autod lahedalt ära mahtuma.

Peosaal on avar, valgusküllane ja unikaalse disainiga. Sobib kõikideks sündmusteks,, mida soovite koos eriliste inimestega tähistada – pulmadeks, sünnipäevadeks, esindusüritusteks, laste sünnipäevadeks, kontsertideks, konverentsideks, mõttetalguteks, moeshowdeks, seminarideks, jõulupidudeks, suvepäevadeks, tooteesitlusteks ja muudeks pidulikeks sündmusteks. Terves majas on tasuta wifi levi, videoprojektor ja tahvel.

Võrratu auraga saal vanas aidahoones muudab Teie sündmuse meeldejäävaks. Rohkem infot leiad siit.

Viikingite Küla

Tallinnast kõigest veerandtunnise sõidu kaugusel asuv Viikingite Küla on võimas ajaloohõnguline kompleks, mis on aastaringselt avatud ning seda iga päev. Oodatud on nii üksikkülastajad kui ka grupid. Külla mahub kuni 700 inimest ning sissepääs on TASUTA.

Siinses tavernas saab süüa-juua, korraldada nõupidamisi ja seminare, samuti talve- ja suvepäevi. Tegevusi jagub seinast seina – saab forelli püüda, mitmes erinevas saunas saunatada ning põnevaid õpi- ja töötubasid ette võtta. Siit saavad alguse ka Saula Siniallika ning Kämbla looduskaitseala matkarajad. Vahvatesse metsamajadesse mahub ööbima kuni 90 inimest.

Viikingite stiilses puitlinnuses saab programmi raames ammu, vibu või katapuldiga lasta, kirvest ja oda visata, selga ehtsat viikingite sõjavarustust proovida ning kaasahaaravaid loenguid eestlaste vägevast muinasajast kuulata. Suvel saab kanuu või päris viikingilaevaga mööda Pirita jõge sõita ning aaret otsida. Ettetellimisel ka ehtsa viikingipealiku, tulelausuja, torupillineidude, sepa või hullunud viikingivõitlejatega kohtuda.

Lastele on ehitatud atraktiivne mänguplats ja püstkoda, mis sobib ideaalselt meeleolukate sünnipäevade pidamiseks värskes õhus.

Viikingite Küla on pidevalt arenev keskus, mida eelmisel aastal külastas ligi 80 000 inimest. Kui soovid oma külalised korraks linnast välja saada, et midagi muud peale kivide ja asfaldi näidata, on Viikingite Küla selleks parim paik. Rohkem infot leiad siit.

Jaga
Kommentaarid