HIFU SMAS-lifting on meetod, mis on mõeldud neile, kes ei julge kasutada plastilist kirurgiat, kuid soovivad oluliselt pinguldada oma nahka. Uus ultraheli-lifting'u meetod ehk teisisõnu mittekirurgiline SMAS-lifting võimaldas viia plastilise kirurgia valdkonda kuulunud protseduuri aparaadiravikosmeetikasse. See, mida eile ei suudetud veel ettegi kujutada, on täna reaalsus – SMAS-lifting ilma kirurgi skalpellita.

Suuremas osas liftingu meetodites kasutatakse soojusefekti, mis toimib ainult naha pindmistes kihtides, kuid sügavamatesse kihtidesse tungimine, kus on probleeme, see ei õnnestu. Ultrahelilifitingu kasutamisega on nüüd võimalus suunata energiat erinevatesse sügavamatesse nahakihtidesse.

Mida tähendab SMAS (Superficial Musculo-Aponeurotic System) ehk lihasaponeurootiline süsteem?

See süsteem koosneb elastiini- ja kollageenikiududest nahas, millele kinnituvad näo miimilised lihased. Tegelikult on see raamistik, mis toestab kindlapiirilist näoovaali. Vanuse kasvades ei ole SMAS enam nii tugev – kollageenikiud venivad välja ja see raamistik „lööb kõikuma“, nahk ja teised pehmed näo- ja kehakoed vajuvad rippuma. Selle tulemusena vajuvad kulmud ja põsed allapoole, alumistel silmalaugudel tekib liigne nahk, näoovaali deformeerumisel ja kontuuri hajumisel ilmuvad topeltlõug, rippuvad põsed, nina- ja suunurkadevahelised vaod, nahaalused koed lõtvuvad.

Näoovaali taastamiseks tuleks vähendada näokontuuri ja tõsta lihasaponeurooilist kihti (SMAS). Enne ultraheli-lifting'u ilmumist oli see võimalik ainult plastilise kirurgia abil, kus kasutati üldnarkoosi.

Ultraheli impulss tungib protseduuri ajal kuni viie millimeetri sügavusele. Võrreldes teiste meetoditega, mis mõjuvad ainult kuni 1,5 millimeetri sügavuselt, on see kosmeetikas omamoodi läbimurre, mis on võrreldav tõhususelt ainult ilukirurgia meetoditega.

Mittekirurgiline HIFU SMAS-lifting-u protseduur

Seda lifting'u protseduuri teostatakse aparaadi abil, mis tagab ultraheli kiirguse täpse lokaliseerimise. Selle tehnoloogia ainulaadsus seisneb suutlikkuses tungida täpselt määratetud sügavuseni, puutumata ümbritsevaid kudesid, kusjuures nahakude soojeneb selles kohas kuni 65–70 °C. Andur tekitab etteantud sügavusel erilised jooned, mis koosnevad üksteisest võrdsel kaugusel olevatest termokoagulatsiooni punktidest, pinguldab ja tihendab kollageenikiude, samuti aktiveerib uute elastiinikiudude teket, ja käivitab neokollageneesi protsessi. See võimaldab ulatusliku 3D-lifting'u mõjul avalduda kõigis näo pehmete kudede kihtides.

Uute kollageenikiudude süntees võib kesta kolm-neli kuud, pakkudes üha uusi visuaalseid efekte. SMAS-lifting ei ole valus.

Enne protseduuri kannab spetsialist nahale tuimestavat geeli, seejärel mõõdab joonlauaga täpselt piirkonna, mida hakatakse ultraheliga mõjutama. Klient on täiesti mugavas asendis ning tunneb ainult soojust, kerget kihelust ja naha pinguletõmbumist.

Pinguletõmbamine ja tõstmine on tagatud kahe teguriga; SMASi ulatuse vähenemise ja tõstmisega – kollageenikiudude soojuse mõjul pinguldamise ja tihendamise tulemusena.

Protseduuri kestus on 30–60 minutit. Paljud kliendid tunnevad kohe selle mõju, kuid ümbervormimise ja kollageeni uuenemise protsessi lõpptulemus saabub kolme-nelja kuu jooksul. HIFU SMAS-lifting'u protseduur viiakse tavaliselt läbi ainult kord (või kaks-kolm korda) aastas.

Millistes kehapiirkondades võib mittekirurgilist SMAS-lifting'ut kasutada?

Seda kasutatakse lisaks näole kaelal, et pärast ei tekiks teravat kontrasti. Protseduurid on mõeldud mitte ainult selleks, et korrigeerida defekte, vaid pehmete kiudude lõtvumise ennetamiseks. Samuti on mittekirurgiline lifting võimalik ka dekolteepiirkonnas.

Ultraheli-lifting'u kasutamise näidustused:

näoovaali deformatsioon ja vormist väljalangemine (gravitatsiooni mõjul lõtvumine);

naha- ja nahaalused paksendid näol ja kehal;

nina- ja suunurkadevahelised vaod ja nende süvenemine;

rippuvad põsed ja allavajunud suunurgad;

silmalaugude lõtvumine ja kulmude vajumine;

„kurbuse kortsud“ suunurkades;

„topeltlõug“: lõtv ja rippuv nahk lõua all ja kaelapiirkonnas;

naha toonuse vähenemine nahaaluse kollageeni- ja elastiinikiudude väljavenimise tulemusena käte, jalgade, küünarnukkide, põlvede, tuharate, kõhu, näo, kaela sisepinnal ja dekolteepiirkonnas;

ealiste iseärasuste ennetamine näo- ja kaelanahal.

Millised eelised on sellel meetodil plastilise kirurgia ees?

HIFU SMAS-lifting'u tehnoloogial ei ole analooge. See on ainus protseduur, mille mõju ulatub 4,5 millimeetri sügavusele ja jõuab lihasaponeurootilise kihini (SMAS). Seda lifting'ut saab suurepäraselt kombineerida muu aparaaditehnoloogiaga, kuna sel on oma rakenduspunkt ja aitab taastada näokontuure, samuti tõsta naha toonust ning siluda kortse. See protseduur sobib näiteks neile, kellel ei ole vastunäidustusi soojaprotseduuride suhtes naha anatoomilise struktuuri (õhuke, kuiv nahk, rosaatsea, lipodüstroofia jne) tõttu.

Kirurgiline sekkumine on alati seotud täiendavate riskidega – pikaajalise ja valuliku taastumisperioodiga, võimalike muudatustega välimuses, närvisüsteemi ülepingega, üldnarkoosi kõrvalmõjudega. Välistatud ei ole ka nn inimfaktor – sel veal on liiga suur hind. Mittekirurgiline SMAS-lifting on optimaalne lahendus neile, kes küll tahavad nooremad välja näha, kuid kõhklevad ilukirurgias; on kosmeetikas paljut proovinud, aga soovivad veel paremat tulemust, mis on võrreldav plastise operatsiooni omaga, kuid ilma kirurgilise vahelesekkumiseta.

SMAS-lifting'u protseduur on nõutud avaliku elu tegelaste (poliitikud, juhid, meedia, modellid, meelelahutajad, õpetajad, advokaadid jne) seas. See ei võta palju aega ega nõua pikka ravi- ega taastumisperioodi.

Ultraheli SMAS-lifting on tänapäeval üks ohutumaid ja tuntumaid esteetilise kosmeetika meetodikaid.

Naha pinguldamist HIFU SMAS-protseduuri abil viiakse läbi üks kord, kuid sageli võib juba üks seanss anda uskumatu tulemuse:

noorendav efekt;

näo pehmete kudede pinguldumine, endiste näokontuuride taastumine;

põskede lifting (kaovad rippuvad põsed ja kerkivad suunurgad);

kulme ja ülemiste silmalaugude tõstmine.

HIFU SMAS-lifting'u ohutus ja tõhusus

Ultraheli mõju on hästi tuntud ja laialdaselt kasutatud kõikides meditsiinivaldkondades. Inimesed usaldavad ultraheli, sest seda kasutatakse laialdaselt ja kõrvaltoimed praktiliselt puuduvad. Seadmes on programmeeritud ohutu kokkupuude igas näo ja keha piirkonnas.

SMAS-lifting'u ohutus ja tõhusus on leidnud kinnitust ka mitmetes kliinilistes katsetes, mille on läbi viinud tuntud USA kliinikud ja uurimiskeskused (Harvard Medical School, Wellman Center for Photomedicine, Northwestern University School of Medicine, University of California at San Diego).

HIFU SMAS-lifting'u mõju ilmneb kohe 89% klientidest ja suureneb 90 päeva jooksul pärast protseduuri. On märkimisväärne, et see aparaaditehnoloogia registreeriti esimest korda ajaloos FDA-s (USA toiduainete ja ravimite kvaliteedikontrolli) kategoorias „Lifting“, mis tõestab selle protseduuri tõhusust ja ohutust.

Milles seisneb mittekirurgilise SMAS-lifting'u omapära?

See tehnoloogia võimaldab korrigeerida kõiki näopiirkondi. Ultraheli saab tungida täpselt nii sügavale, kui vaja – rasvarakku, SMASi, sügavale dermakihti – kahjustamata pindmist nahka.

Mugav protseduur, valulikkuse puudumine ja kõrge tõhususe protsent.

Pärast protseduuri on võimalik kohe tööle naasta.

Ei jää arme.

Tulemus võib ilmneda juba pärast esimest seanssi.

Ei nõua taastumisperioodi.

Ultraheli-lifting'u kombineerimine teiste näo noorendamise meetoditega.

Mittekirurgiline SMAS-pinguldamine on soovitatav neile, kel on vastunäidustused (soojendusprotseduurid, naha anatoomiline struktuur (õhuke nahk)).

Võimalus teha seda igal aastaajal.

Ultraheli-lifting on ohutu kogu inimese organismile.

Kas sel meetodil on ka puudusi?

Ultraheli-lifting'u metoodikal puudused praktiliselt puuduvad. Kuna taastusperioodi ega kõrvaltoimeid ei ole, on sellest saanud „nädalavahetuse“ kosmeetikatehnoloogia. Kuna juba esimesel seansil hakatakse lisaks diagnostikale tegelema probleemiga, muudab see ultraheli-lifting'u asendamatuks noorendamise ja ealiste probleemide kõrvaldamise metoodikaks.

Pikaajalised tulemused pärast ultraheliga protseduuri üllatavad meeldivalt, kuna nahk muutub iga päevaga elastsemaks ja nooruslikumaks. Kui soovite ultraheliga SMAS-i pinguldust korrata, saab seda teha kuni kolm korda aastas.

Protseduurijärgsed soovitused

Pärast protseduuri ärge peske umbes tund aega kuuma veega.

Kaks päeva ei ole lubatud käia vannis ja saunas.

Vältida koorijate kasutamist protseduurijärgsel nädalal või kuni kaob mõjutatud piirkondade tundlikkus.

Kohe pärast protseduuri võib meikida. Pikaajalise intensiivse päikesekiirguse käes viibimisel kasutage ühe kuu jooksul vähemalt SPF-30 faktoriga päikesekaitsevahendeid.

Millal on protseduur vastunäidustatud?

Raseduse ja rinnaga toitmise ajal.

Kui teil on südamestimulaator.

Kui teil on metallist implantaadid mõjutatavas piirkonnas. Lubatud hambakroonide ja -implantaatide korral.

Epilepsia korral.

Mädase nahapõletikuga.

Kui organismis on ägedad ja kroonilised infektsioonid.

Kasvajate (hea- ja pahaloomulised) korral.

Sklerodermia, süsteemse erütematoosse luupuse ja teiste süsteemsete sidekoehaiguste korral.

Registreeruge protseduurile soodushinnaga!
Nägu ja lõug ainult 199 eurot (tavahind 320 eurot). Pakkumine kehtib kuni 15. juulini 2018, protseduuridele pääsejate arv on piiratud.

SMAS-lifting'u protseduure viiakse Eestis läbi Tallinnas, aparaadi- ja laserkosmeetika keskuses Royal Esthetic. Konsultatsioonile saab registreeruda ja infot küsida telefonil 5822 9788 või aadressil royalesthetic@gmail.com.

Jaga
Kommentaarid