Kõikide kaupluste ühe nime alla toomine annab kliendile parema ülevaate ning võimaldab neil leida oma lemmiktooteid lihtsamalt kodule lähimas KIKA kaupluses. Praegu on KIKA poodides müügil üle 5000 erineva toote koertele, kassidele, närilistele, kaladele ning lindudele. Lisaks müüb kett lemmikloomi armastavatesse kodudesse.

“Kaupluste ühinemise peamiseks eesmärgiks on kliendimugavuse tõstmine. Nüüd nad teavad, et saavad kõik oma lemmikud lemmiklooma spetsiaalsed toidud, hügieenitooted, mänguasjad ja muu ühest kindlasti kohast. KIKA on rahvusvaheliselt tuntud kvaliteetse ja teadliku brändina ning me soovime, et inimesed teaksid, et teenindus ja abi meie poodides on kõikjal sama professionaalne. Kogu brändi muutus parandab ostlemiskogemust ja -mugavust, sest poodide samane ülesehitus võimaldab meil pakkuda veel rohkem kliendisõbralikke pakkumisi. Me pakume oma 30-aastast kogemust nüüd kõigis poodides üle Eesti,“ ütles KIKA Eesti poodide juhataja Ksenia German.

Lisaks teistele kõrgekvaliteetsetele toodetele pakuvad KIKA poed eksklusiivseid tootesarju, mida leidub ainult nende kauplustes, nagu kõrgeima klassi koera- ja kassitoidud HiQ ja Nature´s Protection. Nature´s Protectioni toitusid eksporditakse üle 50 riigi maailmas ning neid armastavad lemmikloomad Soomes, Rootsis, Jaapanis, Malaisias ja muidugi ka Eestis. Eksklusiivsed toidud on koostatud koostöös rahvusvaheliste teadlaste ning künoloogidega, sobides ka kõige pirtsakamatele lemmikloomadele.

Ühtlasi jätkavad KIKA poed oma populaarsete sotsiaalse vastutuse programmidega nagu varjupaigaloomade aitamine. KIKA poodides on loodud spetsiaalsed kodud kassidele, kes ootavad oma uut kodu, olles varustatud kõigega, mis loomale vajalik. Loomasõbrad on oodatud neid külastama, nendega mängima ning võimalusel neile ka uut ja hoolitsevat kodu pakkuma. Kõik kassid on terved, vaktsineeritud ja kiibistatud ning uus omanik saab oma lemmikuga kaasa ka eraldi kokku pandud kingipaki KIKA poolt.

KIKA julgustab inimesi ja üldsust ka rohkem hüljatud loomadele tähelepanu osutama, julgustades eelkõige valima omale koera või kassi varjupaikadest.

Kõik populaarsed kliendiprogrammid, nagu „Lemmiklooma klubi“, mis annab allahindlusi, ning „Pisilooma pakett“, mis annab allahindlusi pärast looma ostmist poest, jäävad samadel tingimustel kehtima ka peale nimemuutusi. Kõik Zoo Planeti kliendid saavad oma kliendikaarte edasi kasutada kõigis KIKA poodides.

KIKA grupp on rahvusvaheline ettevõte, mis on olnud turul ligi 30 aastat ning ekspordib oma tooteid rohkem kui 50 riiki. Eestis opereerib ettevõte Zoo Planeti ja KIKA nimede all kokku 43 poodi. Baltikumis on KIKA grupill 115 kauplust.