Hüljatud Käps leidis endale uue omaniku! Teie, kes te Käpsi lugu lugesite ja jagasite, aitasite selle kassi koju! Aitäh teile!

Kes on Käps?

Oli üks inimene, kellele Käpsi enam vaja polnud. Ta otsustas selle väikese loomakese 2016. aastal hüljata. Käps oli õnnetu, sest tema ei olnud ju milleski süüdi! Ta elas seda väga üle, oli kurb ning segaduses.

Käps jõudis küll õnneks Eesti Loomakaitse Seltsi hoole alla, kuid ka seal võttis tema kohanemine aega. Ta oli pahur ja ei suutnud olukorda mõista. Inimeste usaldamine ei tulnud tema jaoks kergelt, kuid lõpuks kohanes ta lausa niivõrd hästi, et kassi lähedusvajadus kasvas vaat et liigagi suureks. "Talle meeldib igal võimalusel inimesele pugeda (sealhulgas hinge pugeda) ning naudib paitamist sajaga – sellest ei saa tal kunagi isu täis," iseloomustab Eesti Loomakaitse Selts Käpsi.

Loe Käpsi lugu lähemalt SIIT.

Nüüd jagas Eesti Loomakaitse Selts meile rõõmusõnumeid, et Käps leidis endale uued omanikud! Kaks aastat koduootust on möödas! Viimaks ometi leidus see hea perekond, kes otsustas Käpsile uue võimaluse pakkuda. Seltsi sõnul sai Käps lausa mitu kodupakkumist ja nüüd ootab ta uude koju kolimist. Tema elus on algamas uus peatükk!

Palju õnne, jõudu ja jaksu uutele omanikele! Te täitsite Käpsi südamesoovi.