Helkurid

  • Helkur
  • Helkurrihm
  • Helkurvest

Hästivarustatud lemmikloomatarvete poodidest leiab lihtsaid helkureid, mida saab kinnitada lemmiku kaela- või jalutusrihma külge. Ühtlasi leidub kauplustes rihmasid, mis on juba varustatud helkurriidest ribadega ja võivad seega olla mugavam valik. Kui sinu koer kannab talviti jopet, siis hea mõte on soetada samamoodi helkurriidest detailidega jakk. Nii on sinu lemmik kaitstud lisaks pimedusele ka külma eest.

Kui sinu koer kannab talviti jopet, siis on hea mõte soetada samamoodi helkurriidest detailidega jakk.

Ükskõik millises vormis, helkur on kõige lihtsam ning populaarseim valik loomaomanike seas, et hoida oma lemmik nähtav. Muretsema ei pea aku laadimise või patareide vahetamise pärast. See on lihtne ja mugav.

Vilkuvad/põlevad aksessuaarid

Kaelarihmad, ripatsid jalutusrihmadele ja riided, millel on vilkuvad elemendid, muutuvad järjest populaarsemaks. Mõndadele meeldib oma koeri lõbusamalt riietada, teised soovivad tagada pimedal ajal lemmiku turvalisuse.

Vilkuv või põlev kaelarihm on kasulik ka siis, kui tahad koera õhtul aeda jooksma lasta: selle abil saad näha, kus kohas koer ringi jookseb. Kindlasti on need aksessuaarid hea viis, kuidas lemmikloom teistele liiklejatele nähtav hoida, sest vilkuv või põlev tuluke püüab autojuhtide ning jalakäijate pilku paremini.

Alati on parem karta kui kahetseda, kuid see ei tähenda, et õhtused jalutuskäigud on vaja pimeduse saabudes ära jätta. Hästi varustatud lemmikloomatarvete kauplustest leiab erinevaid tooteid, mis aitavad lemmiku nähtavana hoida.

Ühtlasi pea meeles: kui lisad helkuri enda lemmiklooma kaelarihma külge, ära unusta riputada ühte ka enda riietele!