Kui nägite öösel looma unes, tasub hommikul meenutada, kas:

  • loom oli metsik või kodustatud
  • kas ta nägi haige välja või oli heas toitumuses ja terve
  • milline oli ümbritsev keskkond
  • kas unes oli loomaga otsene kokkupuude või nägid teda eemalt
  • millises suunas loom liikus, kas ta tuli sinu poole või läks sinust eemale

Kass sümboliseerib naiselikku jõudu. Valge kassi nägemine tähendab, et peaksid hoiduma meelitamisest ja tühjadest juttudest. Musta kassi nägemine sümboliseerib unenäo nägija hinge peidetud saladusi ja varjatud jõude. Unes nähtud metsik kass õhutab julgelt kasutama oma tahtejõudu elus tähtsa eesmärgi saavutamiseks. Kodune, taltsas kass tähendab aga, et võid tegelikult oma eluga rahul olla, sest alateadvus annab sulle märku, et kõik on hästi.

Koer sümboliseerib sõprust ja usaldust. Kui kuuled koera haukumas, tähendab see, et sinu ümber ringleb mingi õel kuulujutt, mis võib sind kahjustada. Kui said koeralt hammustada, tähendab see, et sinus peitub varjatud süütunne, millest peaksid lahti saama. Kui tige koer sind unes ründab, pead silmad lahti hoidma, sest sind võib varitseda oht. Ka tasub enesesse süüvida, sest tigeda koera nägemine on märk, et oled liiga impulsiivne ning pead enne tegutsemist hoolega oma kavatsused läbi mõtlema. Ulguv koer ennustab tüli lähedaste inimestega. Nägid unes koera, kes on sõbralik ja sind juhatab? Võid õnnelik olla, sest see on märk sisemisest raholulust. Ka ümbritseb sind ustav sõpradering.

Mida võivad aga tähendada unes nähtud linnud-loomad erootilises kontekstis?

Valgust sellele küsimusele heidab põnev raamat "Seksiunenäod ja sümbolid" (autor dr. Pam Spurr). Teos on muide ilmunud ka eesti keeles ME Kirjastuse kaubamärgi alt. Tasub kindlasti sirvimist.

Muuhulgas leiame raamatust alljärgneva info:

Sageli on ka unenäos esinevatel loomadel ja lindudel oma kindel sümboolne tähendus.

Linnu käeshoidmine
Kui naudid oma unenäos linnu käeshoidmist ja silitamist, ihaldad õrna armatsemist.

Sinu keha nokkiv lind
Peegeldab rahulolematust seksiga. Nõudlik (nokkiv) seksuaalpartner kasutab sind ära.

Lendamine linnu seljas või linnuga
Sümboliseerib seksuaalset ekstaasi ega erine oma tähenduselt kuigivõrd iseseisva lendamisega.

Kassid
Nõtke kassi kujund sümboliseerib sinu naudingut oma seksuaalsest minast. See väljendab naist või meest, kes on seksuaalselt rahuldatud.

Suured kaslased
Erootilised unenäod, milles figureerivad suured kaslased, viitavad sellele, et sinu loomuse metsikum pool püüab end valla päästa.

Hobused
Housed on erootilistes unenägudes levinud kujutluspilt. See on kahtlemata tingitud tohutust jõust, mida hobuse liigutustest aimata võib. Kuna seksuaalsed tunded on sageli väga võimsad, on hobune seksuaalses unenäos ideaalne "looritatud" kujund.

Maod
Madude sensuaalselt väänlev iseloom teeb neist seksuaalsetes unenägudes võrdlemisi levinud kujundid. Madu võidakse unenägudes karta, aga samas võib see pakkuda õrna meelelist naudingut.

Hirmutav kujutluspilt maost
Naist, kes näeb unes ärevaks tegevat madu, vaevab mingil tasandil kahtlemata hirm seksi ees.

Maos käeshoidmine
See sümboliseerib otseselt peenise käeshoidmist.

Jaga
Kommentaarid