Valik koosneb spetsiaalselt eluperioodi, tõu suuruse, tundlikkuse ja aktiivsuse taseme järgi kohandatud koeratoitudest. Eukanuba teadmised ja austus erinevate tõugude spetsiifiliste toitainevajaduste vastu on viinud partnersuheteni tõuaretajate ja nende peamiste organisatsioonidega.

Eukanuba on tipptaseme partneriks paljude Euroopa Kennelliitudega, sealhulgas The Kennel Clubiga. Lisaks teevad nad koostööd mitme tuntud ja usaldusväärse koeraorganisatsiooniga, nagu Rahvusvahelise Künoloogilise Föderatsiooniga. Eukanuba on pühendunud eesmärgile muuta koerte elu tervislikumaks ja paremaks ning 45-aastase uuringu tulemusena on nende kõrge kvaliteediga toitumine tõestatult tervisele kasulik. Selle erakordse toitumise ja õige hooldusega võivad koerad elada oma tõu tüüpilisest elueast kauem.

Labradori rühma 39 koerast jälgiti programmi "Eukanuba – 10 aastat õppimist" käigus koeri, et näha toitumise mõju nende tervisele ja pikaealisusele. Peaaegu 90% labradoridest, kes sõid Eukanuba toitu ja said sobivat hooldust – regulaarseid harjutusi, sotsialiseerimist ja veterinaari hoolt –, elasid tõu tüüpilisest 12-aastasest elueast tunduvalt kauem, olles aktiivsed ja elujõulised. Peaaegu kolmandik (28%) koeri saavutasid erakordselt pika eluea, elades üle 15,6 aasta.

Need labradorid hakkasid Eukanuba toite sööma täiskasvanutena, mitte kutsikatena, nii et kunagi pole liiga hilja pakkuda esmaklassilist toitu, saades sellest kasu. Uuringute kinnitamiseks on kokku pandud tuntud veterinaarteadlastest, loomakasvatajatest ja toitumisteadlastest komisjon Long Life Advisory Council. Uuringute tulemuste põhjal on eksperdid arvamusel, et koerte eduka vananemise standard on uuesti määratletud. Nad on kollektiivselt nõus: "Ainult Eukanuba on näidanud, et nende toitumisalased uuendused aitavad rohkematel koertel oma geneetilist potentsiaali täita ja saavutada erakordset pikaealisust. Eukanuba esmaklassiline toitumine koos kvaliteetse veterinaaria ja igapäevase hooldusega on võimaldanud koertel elada tervislikku, pikka ja elujõulist elu."

Mida saavad koerad Eukanuba kausist?
Sisu võib mõnevõrra erineda, kuid siin on toodud see, mida koer võib kindlasti oodata.

Jaga
Kommentaarid