Lemmikloomatoidu tootja Versele-Laga lugu algas 1932. aastal Belgias noore ettevõtja Prudent Versele eestvedamisel. Erinevalt teistest pika ajalooga ettevõtetest, mis lõpuks loomatoiduni jõudsid, alustas Versele-Laga oma teed veistele mõeldud loomatoidust. Varsti hakkas Versele-Laga tootma toidusegusid ka võistlustuvidele, farmiloomadele, hobustele ja koertele.

Uute koduloomatrendide ilmumisega (valge kodurott, kanaarilinnud jt) oli Versele-Laga alati esimene, kes töötas välja ja pakkus neile toidusegusid. Praeguseks on Versele-Laga valikus üle 2100 toote – täistoidud, maiustused ja toidulisandid lindudele, närilistele, kassidele, koertele ning hobustele. Kõik tooted on loodud looma loomulikke vajadusi silmas pidades ega sisalda midagi liigset. Samas on neisse pakitud tasakaalustatud varu vitamiine ja mineraale, mida on vaja kodulooma tervise hoidmiseks.

Versele-Laga toidud on väga kvaliteetsed ka oma hinnaklassis. Selleks, et tootmisel jälgitud kõrged nõudmised ka lemmiku toidukaussi jõuaksid, kasutatakse õhukindlaid tõmblukk-pakendeid FreshPack.

Turuliider on firma mitte ainult loomade vajaduste silmas pidajana, vaid ka mitmete patenditud tehnoloogiliste uuenduste esmakasutajana. Üheks neist on koduloomatoitude ekstrudeerimine – eriline protsess, mis võimaldab vabastada koostisosade maitseomadusi, tõsta toitainete ja mikroelementide seeditavust ning säilitada kõrge kiudaine sisalduse.

Versele-Laga toidud leiad alati parima hinnaga Zoomaailmast!
Närilistele

Complete – kõrgeima kvaliteediga ekstrudeeritud täistoidud. Iga tükk sisaldab 100% tasakaalustatud täiuslikku komplekti toitaineid, vitamiine ja mineraale, mida lemmik vajab. Kõigi koostisosade ühendamine ühte ekstrudeeritud pelletisse kõrvaldab looma selektiivse toitumise, säilitades samas kõrged maitseomadused.

Nature – kõrgeima kvaliteediga täiuslikud ekstrudeeritud toidusegud. Iga pellet sisaldab kõiki lemmikule vajalikke toitained, vitamiine ja mineraale. Ei sisalda pressitud graanuleid. Rikastatud antioksüdantide, prebiootikumide ja yukka-ekstraktiga.

Crispy – optimaalne hinna ja kvaliteedi suhe. Need on täisväärtuslikud ja maitsvad toidusegud, mis sisaldavad kõiki loomale vajalikke toitaineid. Väga lai valik ja suurepärane hind. Sisaldavad pressitud graanuleid rohusööjate toitudes.

Lindudele

Prestige – klassikalised täisväärtuslikud toidusegud lindudele. Prestige'i valikus leiate toidu iga linnu vajadustele. Koostisosad pärinevad samadest piirkondadest, kust tiivulised ise.

Prestige Premium – kõrgeima kvaliteediga täisväärtuslikud toidusegud lindudele, mis on rikastatud vitamiinide, aminohapete ja mineraalide graanulitega. Lai valik spetsiaalseid segusid igale linnule, igalt kontinendilt.

Rohkem infot leiad Zoomaailma kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid