Tallinn International Horse Show ühendab endas tipptasemel ratsaspordi, elava muusika ning ehedad elamused hobumaailmast. Tegemist on ainulaadse sündmusega kogu Baltikumis, millel on pikaaegsed traditsioonid ja kuhu tullakse alati tagasi.

Tänavu on kolmepäevase võistluse kulminatsiooniks maailmakarika etapp takistussõidus, mis algab pühapäeval 9. oktoobril kell 17.00. Kokku osaleb igal aastal Tallinna Horse Showl üle 120 tippsportlase ja ligi 200 hobust pea 10-st eri riigist, nende seas meie endi tippsõitjad. Selle mastaapse ürituse ettevalmistamisel ja toimimisele aitavad kaasa rohkem kui 150 vabatahtlikku ning üle 12 000 pealtvaataja.

Gerlin Kess
Ehedad elamused meelelahutusprogrammist

Sportlikule elamusele vahepalaks on meeldejääv show-programm. Reedel astub üles tõeline maailmaklassi superstaar Anne Veski, kes pikemat tutvustamist ei vaja. Võistluse kavas on üle mitme aasta tagasi kostüümratsutamine, mis on algab kohe peale menuka lauljanna esinemist.

Laupäeval saab näha meeleolukat hobuetendust, mis räägib Tori hobusekasvanduse 160-aastasest ajaloost. Õhtul astuvad publiku ette väikesed ponid ja edasi minnakse Ukraina lainele, lavale tuleb Ruslan Trochynskyi sõpradega ning peadpööritavaid trikke tegevad Ukraina Kasakad. Õhtu lõpetab kuue takistusega sõit – kes on näinud, see teab, et sel õhtul minnakse koju kähiseva hääle ja plaksutamisest valutavate kätega.

Gerlin Kess
Pühapäeval teevad väikesed ponid oma teise etteaste ja saab kuulata klassikalist muusikat „Klassikatähed 2016“ esituses. Tänavused kaks finalisti, Silvia Ilves (tšello) ja Kristiina Rokashevich (klaver), esitavad koos Danae Taamaliga (viiul) Horse Show publikule klassikalisi kaasahaaravaid palu. Showprogrammi lõpetavad efektsed Ukraina Kasakad.

Hobushow on kogupereüritus

Häid elamusi pakub hobushow nii pere pisematele kui vanematele. Igal aastal on lastel võimalus laste-alal mängida ja meisterdada. Vanemad saavad aega veeta expo-alal, kust leiab nii Eesti kui ka välismaa hobutarvikute müüjad, samuti ka erinevad söögikohad.

Jaga
Kommentaarid