Traditsiooniks saanud heategevuskalender tuleb sel aastal pisut teisiti. Varjupaik laseb loomadel enda eest ise rääkida. Olgugi, et loomad ei saa oma mõtteid ja tundeid sõnades väljendada, räägivad need silmad enda eest ise. Silmad on hinge peegel. Iga looma silmis helgib vaid üks suur soov. Nad vajavad armastavat kodu ja südamlikku peremeest, kel oleks aega ja tahtmist nendega tegeleda, kes teeks pai ja mängiks.

"Kurb on siis, kui sa näed nendes silmades palvet ja sa tead, et sa ei saa aidata. Sa oled selle pilgu ees jõuetu. Ükskõik, mis on siis selle põhjuseks – probleemi pöördumatus, puuduvad vahendid või midagi muud. Me soovime selliseid olukordi vältida," kirjutab varjupaikade MTÜ.

Video ja projekti lisainfo leiad SIIT.

Igal aastal pakub Varjupaikade MTÜ oma varjupaikades peavarju pea 4000 loomale. Sinu toetus annab lootust loomadele Läänemaal, Pärnus, Tallinnas, Valgas, Viljandis, Virumaal ja Võrus.

Heategevusliku kalendri eesmärk on parandada varjupaigas kodu ootavate loomade elu ja see on ilusaks jõulukingiks igale loomasõbrale. Fotode autorid on ajaannetajatest fotograafid, kes osalesid väljakuulutatud fotokonkursil.

Kalendrile hoogu andes aitad katta kujundus- ja trükikulusid ning hooandjateni jõuab kalender novembris. Kalender valmib 100% taastoodetud paberil ning loodussõbralike trükivärvidega.