Oma välimuselt meenutab see särasilmne koeratüdruk küll saksa lambakoera, kuid kasvult on ta siiski tunduvalt väiksem. Sale ja särtsakas neiu kaalub umbkaudu 20 kilogrammi, on oma iseloomult aktiivne ja lustlik ning armastab tohutult tähelepanu ja hellusi.

Printsessile kohaselt kannab ta ka oma välimuse eest eeskujulikult hoolt. Siiani on ta elanud korteris, kus hoiab viisakalt puhtust, väärtustab oma kohta ega lõhu ning maadle uisapäisa. Nagu kord ja kohus on koer vaktsineeritud ja kiibitud. Ainult steriliseerimine ootab teda veel ees.

Brita lausa jumaldab inimesi! Ta tahab pidevalt inimesega koos tegutseda ja naudib pikki jalutuskäike looduses. Aktiivsele inimesele on Brita parim reisikaaslane, kes ei kurda liiga pika distantsi, valede jalanõude või tüütute putukate üle. Sõõm värsket õhku ja rõõmus omanik tema kõrval - see on kõik, mida see koer tahab.

Teiste koerte ja kasside suhtes on ta veel pisut ebakindel. Brita loodab, et tulevane omanik on see, kes teda kindlakäeliselt õpetab ja treenib ning vaikselt ka teiste omasugustega harjutab. Hetkel aga loodab Brita, et tema jaoks leidub kusagil see õige inimene, kes saaks talle pakkuda kodu, kus teisi neljajalgseid ei ole ja tema oleks see, kes kogu tähelepanu ahnelt endale saab. Brita asub hetkel hoiukodus. Kodu vahetamine on talle raske, mistõttu tahab ta omaniku lähedust ja armastust.

Ka suured veoautod, lärmakad bussid ja mootorrattad on Brita jaoks veel pisut hirmutavad. "Miks sellised koledad sõidukid siin nii närviliselt sõitma peavad?" mõtleb koer ja vaatab neid altkulmu. Suur lärm ja pidev tormamine ei käi printsessi elu juurde. Tema tahab nautida rahu ja vaikust ning pakkuda omalt poolt vastu jäägitut armastust, positiivsust ja rõõmsat meelt. Kui tema jaoks leidub kusagil keegi, siis lubab Brita, et ka autode ja teiste, tema jaoks ebaloomulike helide ja asjadega harjub ta vaikselt ära ja annab endast parima, et omanikule head meelt valmistada.

Kui Sina oled parasjagu otsimas suure südamega ustavat sõpra ja valmis ta jäädavalt enda hoole alla võtma, siis anna endast märku aadressil hingeloomad@gmail.com ja saa Britaga tuttavaks!