Nimelt koostasid Symon ja tema elukaaslane Theresa Clancy nimekirja tegevustest, et Coco saaks oma elu lõppu nautida nii, nagu ta seda väärib.

Arstid avastasid 8-aastasel Cocol luuvähi. Symon ja Theresa märkasid ühtäkki, et koer kipub kõndides lonkama ning röntgen tuvastaski looma paremas õlas kasvaja. Loomaarstide hinnagul on Cocol on veel elada jäänud 6 nädalat. 

Nimekirjas on muude tegevuste hulgas sõit politseiautoga ja kvaliteetaeg koos peremehega jäätist süües. Ka külastati restrorani, kus söödi maitsvat veisepraadi ning hullati koos liivarannal. 

Selleks, et kõik nimekirjas olnud tegevused saaks maha kriipsutatud, on Cocol jäänud veel proovida suhsit ja vormida oma käpajälg kipsi. 

Symon ütles, et oli koera haigusest teada saades meeleheitel: "Arst ütles, et Cocol võib olla elada jäänud mõned nädalad, kuid võib-olla ka kuu. Koerad on erinevad ja raske on haiguse kulgu täpselt ennustada." Seetõttu tahavadki Theresa ja Symon koerale parimat ning pakkuda rõõmu niipalju kui see võimalik on.