Lauri Reppo osales võistlusklassis 4sp, mis tähendab sprindidistantsi 7,5 km ja sõitmist neljase koerarakendiga. Sportlase sõnul kasutatakse võistlustel spetsiaalselt aretatud koeri, kes on kiired ja vastupidavad.

Võistlus algas 26. veebruaril varustuse- ja veterinaarkontrolliga. Esimesed stardid toimusid reede hommikul kell 9. Esmalt lasti rajale kuuesed, kaheksased ja vabaklassi e. open-rakendid. Seejärel pääsesid võistlusrajale neljased rakendid.

''Meie võistlusklassis oli registreerunud 32 osalejat, kellest neli ei startinud ja kolm katkestasid. Esimese päeva katsumused kukkumiste näol tõid oodatust veidi madalama koha ja kokkuvõttes saavutati 22. koht. Ka mägine rada ja kohati jäätunud pöörded ja laskumised võtsid hoogu maha - ei ole kerge minna lume peale sõitma, kui oled kaks talve järjest poris mütanud,’’ võttis Lauri võistluse tulemused kokku ja lisas, et kolmandal päeval jäi rakendist maha ka üks juhtkoertest - Jim, kes oma vanuse tõttu ei pidanud tempole vastu ja nii tuligi pühapäeval starti minna kolme koeraga.

Kolme päeva kokkuvõttes oli aeg 55 minutit ja 3,4 sekundit, kaotades võitjale 7 minutit ja 19.6 sekundit.

Rada ise asus umbes kilomeetri kõrgusel Schwarzwaldi mägede lõunaosas. Reljeefi kõrgus oli vahelduv ja seda umbes 150 meetri ulatuses. Lauri Reppo hindas radade ettevalmistust väga heaks: ''Tegemist on paigaga, kus on aastaid korraldatud erinevatel tasemetel suusa- ja koerarakendivõistlusi. Kolme meetri laiused rajad olid sisse sõidetud spetsiaalsete traktoritega ja vaatamata tugevale lumesajule ja sulailmale suudeti rajad pidevalt korras hoida.''

Lauri möönab, et sportlasena on ta nüüd kindlasti kogemuse võrra rikkam, sest tulemus on kirjas. Samas annab see arenguruumi, et jõuda kiireimate hulka. ''Kui aga koerarakendi sõit jälle olümpia talialade hulka võetakse, on meie rakendid selleks valmis!’’ usub Lauri enda ja oma koerte võimetesse.
siberi husky