Hiirepüüdja Felix on juba 2011. aastast alates kohusetundlikult oma töökohustusi täitnud ning tänutäheks tööle pühendumise eest anti talle kollane töövest, mille rinda kinnitati uhke ametimärk ning nimetati Huddersfieldi jaama näriliste tõrje ülemaks, vahendab Daily Mail.

Felix asus oma ametipostile viis aastat tagasi kõigest üheksanädalase kassipojana. Raudteejaama töötajad arvasid alguses, et tegemist on isase kassiga ja panid talle nimeks Felix. Hiljem selgus siiski, et Felix on hoopis emane, kuid ei ole oma tööoskuste poolest sugugi mõnest kogukast kõutsist halvem. Nime ei hakatudki muutma.

Nii patrullibki Felix igapäevaselt jaamahoones ja perroonidel ning kontrollib, et kõik oleks hiire- ja rotivaba. Tasuks saab Felix kassimaiuseid ja tal on palju reisijatest sõpru, kelle näole tema nägemine alati naeratuse toob.

Selle kuu alguses oli probleemiks see, et sulide peatamiseks, kes piletita sõitma kippusid, tuli piirded üles seada. Piirded takistasid omakorda Felixil tööülesandeid täitmast. Õnneks märkas raudteejaama personal Felixi muret ja ühiselt jõuti lahendusele — piiretele paigaldati Felixi jaoks spetsiaalne kassiluuk.

Felixil on ka oma Facebooki leht, millel on tänaseks juba üle 40 000 jälgija.