Päev algas lastele mõeldud lisavõistlusega Minivurr, kus oma oskusi näitasid tublid, kuni 14 aasta vanused koerajuhid, ning lõppes eriti humoorika põhivõistlusega Vurr, kus osaleja pidi aja peale läbima takistusraja, sööma ära vastlakukli ning viimaks veel ka koeraga võidu mäkke jooksma. Hoolimata krõbedast külmast oli lõbus nii osalejatel kui pealtvaatajatel. Kahe põneva võistluse vahele mahtusid oma oskusi näitama alati särav Anneli Lints koos tollikoer Lagritsaga, laulma Musaklubi laululapsed ning julgemad said sooja segarahvatantsurühma Vikerkaarega koos rahvatantsusamme proovides.

Fotogalerii annab ilusa ülevaate päeva helgematest hetkedest! Eesti Bokseriühing tänab kõiki võistlusest osavõtjaid ja nende toetajaid ning teeb suure tänukummarduse esinejate eest!

Vurr 2017 peasponsoriks oli Platinum koeratoit ning üritust toetasid ka Kommipomm, Tartu Seikluspark, Big Ben Pubi, Eesti Puitmööbel, Victor Extra ja RE/MAX Aaba Kinnisvara. Tänu neile said toredad meened kõik osalejad - oluline polnud võit vaid osavõtt!