"Me oleme kindlad, et ta kasvab endiselt," rääkis perenaine Ms Vine. Big Moo turjakõrguseks on viimati mõõdetud 190 sentimeetrit. Olenemata veise hämmastavast kasvust, on tegelikult tema mass ja suurus see, mis inimesi üllatab. Big Moo võib olla Austraalia suurim veis.

Veise omanik Joanne Vine, kes peab looma turjani ulatamiseks kikivarvul seisma, on harjunud nägema hämmastunud nägusid ja kuulma šokeeritud sõnu, kui ta oma sõpra huvilistele tutvustab.

"Ta on meeletult armas ja sotsiaalne loom. Big Moo käib mul alati igal pool kannul ja laseb rõõmuga lapselastel enda läheduses mängida. Ta armastab inimesi. Ta on osa meie perest," rääkis Ms Vine.

Tema transportimine uude elukohta eelmisel aastal oli omaette humoorikas ja keerukas protsess. "Meil kulus väga palju aega, et tema liigutamiseks midagi sobivat leida. Ta ei oleks eluilmaski tavalisse loomatreilerisse mahtunud," meenutas Ms Vine. Lõpuks õnnestus ta siiski hobusetreilerisse ära pakkida. Ta mahtus sinna väga napilt võttes enda alla terve treileri.

Pärast paari hirmsat hetke, kui mõtlesime, et auto mootor võib raskuse all otsad anda, naersime pisar silmis, kuidas Big Moo pea aknast välja pistes uut kodu silmitses.

Allikas: abc.net.au