Mark Freeley jalutas oma koerte Stormi ja Sarah'iga pühapäeval Long Islandi väina äärsel rannal, kui äkitselt hüppas tema koer vette ja suundus vees ulpiva objekti poole. Lähemal vaatlusel selgus, et tegu oli hoopis hirvevasikaga, kes vees oma elu eest võideldes ujuda püüdis. Storm tormas teda päästma.

Kui Freeley hirvevasikat märkas, siis julgustas ja innustas ta koera takka. Ta kiitis ja hõikas "tubli koer". Kui Storm hirvevasikaga kaldale jõudis, oli selgelt näha, et Storm andis endast parima, et väeti vasikas päästa. Hirmunud ja nõrk hirv püüdis küll kaldale jõudes esimese asjana minema joosta, kuid õnnelik Storm peatas ta. Näidates üles oma hoolt ja sõbralikku suhtumist, lakkus ja nügis ta hirve sõbralikult, tehes kindlaks, kas loomaga on ikka kõik korras.

Freeley ja tema koerad jäid hirvevasika kõrvale kuniks veterinaar ja loomakaitsjad sündmuskohale jõudsid. Hetkel saab hirvevasikas kosumiseks vajalikku ravi ning arstide sõnul taastub ta juhtunust täielikult. See oli õnnelik õnnetus.

Allikas: mashable.com