Tema kass võib olla põhjuseks, miks valiti ta hiljuti järgmiseks neljaks aastaks kohalikku omavalitsusse. See oli positsioon, mida Fenriz kohe kindlasti saada ei soovinud.


Hardcore muusika legend Fenriz ütles, et see kõik sai alguse päeval, mil ta sai kõne selle kohta, kas tema nime võib esitada omavalitsusse kandideerijate “varuvariantide” nimekirjas. Pika mõtlemise peale ta lõpuks nõustus.

"Ma ütlesin, et no olgu, ma olen nimekirjas alles umbkaudu kaheksateistkümnes ja ma ei pea eriti midagi tegema," ütles Fenriz. Tema eesmärk oli hääletus kaotada, kuid selleks tegi rokkar väga vale otsuse, ta kaasas valimiskampaaniasse oma kassi.

"Minu valimisreklaamiks oli pilt minust koos oma kassiga ja sellel seisis: Palun ärge hääletage minu poolt.”

Lemmiklooma kaasamisel oli valimiskampaaniale vastupidine mõju. Selle asemel, et valijaid eemale tõugata, sattus rahvas hullustusse.

"... Inimesed läksid lihtsalt hulluks," ütles Fenriz. "Pärast valimisi helistas mulle ülemus ja ütles, et ma sain omavalitsuses koha. Ma ei olnud selle üle liigselt õnnelik siis ja ma ei ole seda ka praegu. See on tüütu ja ma võin öelda, et ka raha ei liigu seal palju!"

Kui Fenrizilt küsiti, kas ka kass osaleb edaspidi valitsuse istungitel, siis ta vastas: "Aw … ei, ta tõesti vihkaks seda."

Allikas: The Dodo