Pisikese maja keldrikorrusel elavad nurrumootorid loodavad kogu südamest, et ka nemad saavad kodusest jõuluajast osa. Nemadki soovivad tunda piparkoogi lõhna ninas, katsuda käpaga ahjust võetud verivorste ning kuuse küljest mõne pallikese kinni püüda. Nad tahavad kogu hingest, et jõuluõhtul saaksid nemadki oma inimese kaisus uinuda, mitte kottpimedas turvakodus teiste kassidega kõige pehmema pesa eest võistelda.

MTÜ Kasside Turvakodu kirjutab oma Facebooki lehel, et turvakodu kassikambrid said jõulurüü ning iga kassike sai endale isikliku jõulusoki. Kasside südamesoov on leida endale jõuluks päriskodu. "Meie loodame, et paljud kassid leiavad nendest jõulusokkidest oma isikliku pere kirja – kirja, mis muudaks kogu nende maailma ja täidaks südame armastusega."

Kahel kassil on kodukirjad juba käes! Lausa poolteist aastat kodu oodanud kass Marta ja alles mõni nädal tagasi turvakodusse jõudnud Apelsin leidsid soki seest kirja juba möödunud nädalal. Nemad said esimest adventi nautida juba uues kodus.

MTÜ Kasside Turvakodu hoole all olevate kassidega saab tutvuda SIIN. Kõik nad ootavad üht suurt jõuluimet!