Koer nimega Maggie oli kaks nädalat tagasi oma kutsikatest eraldatud ning adopteerimisele antud. Õnneks leidis Maggie endale peagi uued peremehed, kes ta enda juurde elama võtsid. Kuna pererahvas pidi aga ära sõitma, viisid nad Maggie mõneks päevaks koerahotelli.

Maggie istus rahulikult oma puuris, kui ta ühel hetkel võõraste kutsikate nuttu kuulis. Kuna ta oli just mõned nädalad tagasi oma kutsikatest ilma jäänud, sundis tema tugev emainstinkt otsima puurist väljapääsu selleks, et kutsikaid lohutama minna, vahendab Daily Mail.

Loomahotelli omanik Sandra Aldred oli parajasti oma perega õhtustamas, kui märkas kaamera otsepildis Maggiet puuride vahel jooksmas. Murelik koerake oli läbi joogikausi jaoks mõeldud augu välja pugenud ning otsis teed kahe nutva kutsika juurde.

Hotelli tagasi suundunud, leidiski Sandra rõõmsa olekuga Maggie kutsikate juurest. Emata ja pereta koerapojad Hannah ja Kari olid toodud ajutiselt loomahotelli, sest varjupaigas ei olnud nende jaoks lihtsalt ruumi. Hotelli omanik Sandra lasi Maggiel rahulikult nutvaid kutsikaid lohutada ja nendega öö veeta.

Järgmisel päeval tulid omanikud ja viisid Maggie koju. Kutsikate eest hoolitseb loomahotelli meeskond, kuid loodetavasti leiavad nemadki peagi tee oma päriskoju.