Texases USA-s jäi juhuslikult kaamerapilti naisterahvas, kes süüdimatult oma lemmikloomad tänava äärde jättis ja minema sõitis. See intsident lõppes õnnelikult, sest mureliku linlase teate peale kohale kiirustanud päästjatel õnnestus vähemalt kolm koera kätte saada.

"Paar tundi tagasi jõudis meieni teade teeservale hüljatud koertest. Autoga kohale sõitnud naisterahvas viskas neli looma tänavale ja sõitis kiirustades minema. Parasjagu tööle minemas olnud kohalikul elanikul õnnestus see intsident üles filmida. Peale seda, kui ta abivajavatest loomadest teada andis, kiirustasid loomakaitsjad sündmuspaigale ja võtsid kolm leitud koera oma hoole alla," sõnas loomade päästeorganisatsioon Facebooki postituses.

Juhtunut filminud elanik proovis naisterahvast küll ümber veenda ja sõnas, et naine loovutaks lemmikloomad päästeorganisatsioonile, selle asemel, et nad süüdimatult tänava äärde saatuse hoolde jätta, kuid naine tema õpetussõnu ei kuulanud. Ta istus autosse ja sõitis koos kaaslasega minema. Koertel ei jäänud muud üle, kui iseseisvalt hakkama saada.

Tõendusmaterjal ja postitatud video levis kulutulena ja kahtlusalune andis end üles. Neljast hüljatud koerast õnnestus päästjatel kinni püüda vaid kolm ning neile otsitakse uued kodud.

Allikas: en.fabiosanews.com