Neljapäeva varahommik algas Angelcia Sipe kodus mõnes mõttes õnneliku õnnetusega - akna purustanud juhuslik püssikuul tabas kass Opiet, kuid teisel diivanil maganud naise kolmeaastane poeg Daemire pääses vigastusteta. Naine, usub, et kass päästis tema poja elu, vahendab Daily Mail.

Naise sõnul kontrollis ta kõigepealt, kas tema poeg on terve. Daemire paistis rahulikult magavat, misjärel naise pilk langes põrandal lamavale Opiele ja ta sai aru, et looma oli tulistatud. Kuul, mis kõigepealt diivanisse tungis, läbistas sellel pikutanud kassi pea, väljus kaelast, tungides seejärel looma õlga ja väljus viimaks esikäpa juurest.

Edasi kulges kuuli trajektoor üle toa, teise diivani suunas, kus magas Daemire. Kuul tungis väikese poisi pea juures olnud diivanipatja. Naine usub, et Opie, kelle keha kuul kõigpealt läbistas, päästiski poja elu.

Loomaarstid soovitasid naisel raskelt haavatud kass magama panna, aga naine keeldus, öeldes, et kass on tema väike kangelane ja peab kindlasti ellu jääma. Opie on raskest katsumusest nüüd vaikselt toibumas ning paraneb vaikselt, ehkki tal on lihaskahjustused.

Angelicale, kellel esitati Opie eest tuhandedollariline raviarve, tulid appi heatahtlikud inimesed ning ühisrahastussaidil GoFundMe on Opie toetuseks kogutud juba kopsakas summa - 1900 dollarit.

Pilte vaprast Opiest saab vaadata SIIT.