USAs New Jereseys elav Marianne Kane filmis lühikese klipi, kuidas ta lauab kuulsat ABBA laulu "Thank You For The Music". Niipea kui järg jõuab kõrgete nootideni, asub tegevusse naise kass Sunny. Sunny hüppab põrandalt naise rinnale justkui paludes tal laulmine lõpetada.

Marianne sõnul hakkas Sunny niimoodi käituma eelmisel aastal. "Seisin suletud silmadega ja laulsin, kui korraga märkasin, et Sunny ripub minu käes küljes. Võib-olla ei meeldi talle minu laulmine," naljatab naine.

Ettevõtjast naine päästis kassi, kui pere mõnda aega Saudi Araabias elas. Sunny on nüüd 2,5- aastane, kuid tema kassipojapõlv ei olnud nii muretu. Sunny ema hülgas oma poja kõrbes, umbes kahe tunni sõidu kaugusel Riyadist.

"Minu abikaasa oli parajasti seal töötamas, kui kuulis oma haagise juurest nõrka näugumist. Abikasa ootas veidi, sest lootis ehk ilmub kassiema ise välja, aga kui seda ei juhtunud, korjas ta poja üles ja otsustas talle kodu pakkuda," sõnas naine.

"Sunnyl on kõige erilisem iseloom. Tal on väga palju energiat, ta on silmapaistvalt intelligentne, jutukas ja alati valmis midagi lõhkuma või ründama. Aga me armastame teda sellegipoolest."

Video kohta sõnab Marianne, et kuna ta töötab kodus, siis harjutab ta aeg-ajalt laulmist. "Kui ma istudes laulan, siis tuleb Sunny minu juurde ja hakkab vastu minu nägu hõõruma. Võib-olla ei meeldi talle minu laulmine," oletab naine.