Oranisatsioon kirjutab oma kodulehel järgmist:
Loomade Nimel missiooniks on kutsuda meie ühiskonnas esile muudatusi, mis parandaksid kõikide loomade elu. Seisame loomade kasutamise lõpetamise poolt intensiivkasvatuses, meelelahutuses ja loomkatsetes. Oma missiooni poole liigume erinevate kampaaniate ja ürituste abil. Meie eesmärgiks on paljastada süstemaatilist loomade väärkohtlemist, mida loomi kasutavad ettevõtted ise pigem avalikkuse eest varjaks. Oluline osa meie tööst on ka alternatiivi pakkumine praegusele loomade ärakasutamisele rajatud eluviisile. Peame oluliseks tutvustada loomasõbralikku eluviisi, eeskätt taimetoitlust. Meie arvates on ühiskonna teadlikkuse tõstmine loomi ja toitumist puudutavatel teemadel hädavajalik viis vajalike muutuste elluviimiseks.

Nad tegutsevad koostöös kohalike ja rahvusvaheliste loomakaitse ning looma õiguste eest seisvate organisatsioonidega ning tähistavad tänavu juba oma edukat 10nendat sünnipäeva!

Delfi Lemmiklooma portaal tänab tehtud töö eest ja soovib organisatsioonile omalt poolt palju õnne ja jõudu edaspidiseks!